Cautare
×
 x 

Coş gol

Unguent pentru Eritem Fesier (iritații,arsuri ușoare)

Fără evaluare:
Recenzii 0

Unguentul pentru eritem fesier (iritații,răni sau arsuri ușoare) este recomandat deopotrivă copiilor și adulților, fiind deosebit de eficient atât în ceea ce privește prevenirea apariției acestor iritații cât și în tratarea lor. Unguentul are la bază ingrediente specifice, având rol hidratant, calmant și antiseptic. Forma de prezentare: Cutie 100g Indicații terapeutice: iritații de scutec, arsuri și escoriații ușoare

Sku: 121
Producător: Farmacia Xmed
39,00 lei
Total: 39,00 lei
Valoare TVA 6,23 lei
În stoc

Compoziție:

Borax, Oxid de Zinc, Vitamina A, Gălbenele , Lanolină, Vaselină, Apă Distilată

Mod de administrare:
Unguentul se aplică pe zona afectată,iritată în strat subțire,după ce ce au fost aplícate măsuri de igienă locală înainte. 
Tratamentul poate fi administrat ori de câte ori este nevoie,fiind deosebit de eficient în cazul iritațiilor de scutec (adulți,copii), arsurilor ușoare, iritațiilor cauzate de transpirație în zona inghinală,iritațiilor sub sâni etc.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.

Cum acționează :

Aplicat prin masarea pielii rănite, unguentul reţine apa la nivelul ţesuturilor epiteliale, hidratează intens pielea şi o ajută să se regenereze. Folosită mai multe zile la rând, chiar şi după cicatrizarea rănii, netezeşte şi întinde pielea vătămată.
Borax-ul este sarea acidului boric și este un ingredient natural cu proprietăți antiseptic, folosit pentru a regla valoarea PH-ului.
Oxidul de Zinc  protejează pielea de umezeală, fiind util în special la fesele bebelușilor. Antibacterian, antifungic, antiseptic (inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele). Formează o barieră de protecție pe piele.
Vitamina A controlează nivelul de sebum produs, reducând astfel inflamațiile de la nivelul pielii. Stimulează și producția de colagen. Este un antioxidant foarte eficient și luptă împotriva radicalilor liberi. Hidratează și catifeleaza pielea.
Gălbenele au acţiune antiinflamatorie, antiseptică, antimicrobiană, cicatrizantă, grăbind vindecarea şi regenerarea ţesuturilor.

Data ultimei actualizari: 27-06-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0