Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Unguent Emolient de Întreținere (Psoriazis)

Unguent Emolient de Întreținere (Psoriazis)

Unguentul Emolient pentru Psoriazis este deosebit de eficient pentru faza de întreținere și ca tratament adjuvant împotriva Psoriazisului. Unguentul este unul intens hidratant, ideal pentru utilizare zilnică pe mâini, coate, genunchi, picioare, călcâie etc.


Producător: Farmacia Xmed
SKU :109
Prezentare: Cutie 50g
Indicații: Psoriazis, Psoriazis vulgar, Psoriazis gutat, Psoriazis pustulos, Psoriazis inversat, Eczeme
30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
Descriere

Compoziție:

Bază emolientă, Uree, Acid Salicilic, Vitamine, Betacaroten, Balsam de Peru, Ulei de Argan

Mod de administrare:
Se aplică de 1-2 ori pe zi într-un strat foarte subțire prin masaj ușor pe corp după ce au fost aplícate măsuri de igienă locală înainte. 
Unguentul Emolient se poate folosi în paralel cu Unguentul pentru PSORIAZIS sau după încetarea tratamentului cu acesta din urmă (după obținerea efectului de descuamare și după reducerea roșeții pielii).
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea: Preparatul NU se va folosi în această perioadă.

Cum acționează :

•    Calmează iritația / roșeata pielii
•    Menține pielea intens hidratată având proprietăți emoliente deosebite.
•    Stimulează exfolierea superficială a celulelor moarte, favorizând totodată regenerarea celulară.
•    Îmbunătățește elasticitatea pielii oferindu-i un aspect neted și catifelat.

Balsamul Peru este folosit îndeosebi pentru tratarea rănilor, arsurilor , plăgilor și echimozelor având proprietăți puternic cicatrizante, regenerante, antiseptice și purifiante.
Betacarotenul este renumit pentru rolul protector pe care îl are asupra pielii, proprietățile sale antioxidante ajută pielea să se mențină tânără și frumoasă, reducând efectul radicalilor liberi la nivel cutanat.
Uleiul de Argan protejează și vindecă infecțiile, arsurile, pielea crăpată, reglează PH-ul pielii fiind totodată recunoscut ca un bun remediu în tratarea eczemelor și psoriazisului.
Ureea are un efect intens hidratant și keratolitic fiind utilizată pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii. Aceasta exfoliază blând și elimină scuamele reducând rugozitatea și uscăciunea pielii.
Acidul salicilic contribuie la regenerarea celulară și reînoirea pielii, acesta îndepărtând celulele moarte și resturile ce blochează porii.
Vitaminele A și E sunt folosite în afecțiunile dermatice având rol de protejare a pielii ce suferă de o cheratizare accentuată sau a unor boli epiteliale cum sunt Accneea, Ihtioza și Psoriazisul. 
Utilizarea acestora accelerează refacerea țesuturilor lezate, vindecarea leziunilor și arsurilor și previne diverse infecții, inflamații etc.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP