Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Unguent Antireumatic

Farmacia noastră vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un unguent ce are la bază o formulă complexă bazată pe efectul combinat a mai multe substanțe cu eficiență deosebită în afecțiunile reumatismale. Unguentul Antireumatic este indicat ca și tratament adjuvant în lupta împotriva durerilor locale provocate de inflamații acute, dureri cauzate de afecțiuni reumatismale la nivel articular, muscular sau osos, entorse, luxații și alte leziuni. Forma de prezentare: Cutie 50g Indicații Terapeutice: reumatism, dureri articulare , dureri musculare, luxații, entorse

Sku: 120
Producător: Farmacia Xmed
30,00 lei
Total: 30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
Descriere

Compoziție:

Bază cu Antiinflamator si Anestezic,Salicilat de Metil,Camfor, Mentol,Lanolină, Vaselină,Ceară

Mod de administrare:

Se aplică de 2 ori/ zi (sau maxim 4 ori/zi,la nevoie), prin masarea ușoară a zonei dureroase/inflamate,cu mișcări circulare, până la absorbția completă a produsului în piele.
Se recomandă masarea ușoară a zonei afectate cu ulei călduț (pentru relaxare)  înainte de utilizarea unguentului. 
Unguentul elimină rapid durerea, are efect antiinflamator, revulsiv și anestezic.
Efectele folosirii unguenteului antireumatic sunt utile în cazul afecțiunilor articulațiilor și a durerilor musculare, a contuziilor, luxațiilor sau entorselor. 
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea: Preparatul NU se va folosi în această perioadă.

Cum acționează :

Tratamentul extern cu Unguentul Antireumatic urmărește intensificarea circulației sanguine locale, reducerea durerilor, relaxarea și detensionarea musculaturii, calmarea inflamațiilor, diminuarea intensității și frecvenței crizelor de reumatism, încetinirea procesului degenerativ articular.
Baza antiinflamatoare ameliorează simptomele imflamației , cum sunt tumefacția și durerea, blocând sinteza moleculelor responsabile de inflamație și durere.
Salicilatul de Metil este utilizat ca agent de încălzire și pentru masajele musculare, are efect rubefacient, cunoscut pentru proprietățile sale analgezice și antiinflamatorii în tratamentele pentru afecțiuni reumatice.
Camforul este utilizat în medicină datorită proprietăților sale antiflamatorii, analgezice, revulsive, stimulatoare a circulației sanguine, antireumatice etc.

Data ultimei actualizari: 30-01-2023

Recenzii

Vineri, 03 Martie 2023
Un produs foarte bun se aplica usor patrunde foarte bine in piele este foarte eficient. Felicitari farmacie!
vasilicagrosanu@yahoo.com
Duminică, 20 Februarie 2022
Crema unguent pentru dureri reumatismale și de oase, excepțională. Nu am crezut, ca voi găsi odată, o crema unguent să-mi treacă măcar temporar durerile de articulații. Mulțumesc farmaciei Xmed. pentru promptitudine, pentru profesionalism, seriozitate și amabilitate. XMED, o echipa de profesioniști. Mulțumesc tuturor. Mulțumesc farmacia XMED.
Matei Elena
Duminică, 25 Octombrie 2020
Am gasit leacul la durerile mele de articulatii. Multumesc mult si succes in tot ce faceti.
Cornelia Ciurezu
Duminică, 25 Octombrie 2020
Un produs excelent care la mine da rezultate foarte bune, luindu-mi durerea cu "mana".
Cornel Ciuca

Istoricul tau de navigare

×

TOP