Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

Categorii Produse

×
 x 

Coş gol
Soluție pentru Pete Pigmentare (față)
35,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Soluție pentru Pete Pigmentare (față)

Soluție pentru Pete Pigmentare (față)
Hiperpigmentarea pielii se datorează producției mărite de melanină, astfel încât pielea va semnala diferite imperfecțiuni: pete datorate vârstei, pete maronii apărute în urma expunerii la soare, pistrui etc. Dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu Soluția pentru Pete Pigmentare ce are la bază ingrediente active în vederea reducerii acestor neplăceri.

Producător: Farmacia Xmed
Prezentare: Flacon 100ml
Indicații: hiperpigmentări apărute în perioada sarcinii, pete datorate vârstei, pete maronii apărute în urma expunerii la soare, pistrui

În Stoc  10000 buc
35,00 lei
Valoare TVA 0 Lei

Compoziție:

Hidrochinonă, Acid Salicilic, Rezorcină,Camfor, Alcool Dilut, Ulei de Lavandă,Ulei de Geranium

Mod de administrare:
Se va aplica,la început,de 2,3 ori/săptămâna,pentru a permite pielii să se obișnuiască cu tratamentul,după care se va putea aplica zilnic.Este recomandată folosirea zilnică a cremelor cu factor de protecție 50+ și se vor evita expunerile prelungite la soare pe toată perioada administrării tratamentului. Se recomandă utilizarea împreună cu Crema pt. Pete Pigmentare.
La prima utilizare: aplicați pe o zonă restrânsă pentru a verifica toleranța pielii la unguent.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.
Sarcina și alăptarea: Preparatul NU se va folosi în această perioadă.

Cum acționează:

Ajută la estomparea petelor maronii cauzate de îmbătrânirea tenului, redă luminozitatea și culoarea naturală a pielii.
Acționează prin blocarea sintezei melaninei, contribuind la prevenirea deteriorării continue a pielii cauzate de radiațiile UV.
După tratamentul realizat conform instrucțiunilor de utilizare petele maronii și alte defecte pigmentare se vor estompa vizibil, tenul devenind uniform și curat.

Hidrochinona acționează prin împiedicarea sintetizării melaninei în zona afectată, astfel culoarea maronie a petelor este estompată treptat.
Hidrochinona este un compus organic aromatic care acționează că un ingredient topic depigmentant.Această inhibă local producția de melanină, tocmai de aceea este cel mai potrivit ingredient în lupta contra petelor pigmentare.
Acidul saliclic este unul dintre cele mai eficiente ingrediente cu acțiune rapidă pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii.
Acesta exfoliază adânc în interiorul porilor,ajută la diminuarea cantității de sebum, netezește imperfecțiunile, reduce aspectul porilor dilatați și erupțiile.
Acidul salicilic revitalizează luminozitatea naturală a pielii, îmbunătățește aspectul neuniform, ajută la estomparea petelor, îmbunătățește fermitatea pielii prin stimularea neocolagenului.
Rezorcina are acțiune astringentă, antiseptică, dezinfectantă, keratolitică.
Camforul are proprietăți antiinflamatoare, analgezice, revulsive și stimulatoare a circulației sanguine.
Uleiul de lavanda este conceput pentru toate tipurile de piele, cu efect regenerator, calmant, tonic și relaxant. Este un bun regenerant natural pentru piele, având un puternic efect anti-îmbatrânire.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

×

TOP