Cautare
×
 x 

Coş gol
Soluție Afte Bucale, 50ml, Farmacia Xmed

Soluție Afte Bucale, 50ml, Farmacia Xmed

Aftele bucale sau stomatita aftoasă sunt caracterizate de mici formaţiuni rotunde, dureroase, acestea putând să apară : pe suprafaţa internă a buzelor sau a obrajilor, la baza gingiilor, pe limba sau în cerul gurii. Soluția pentru afte bucale contribuie la calmarea durerii provocate de stomatitele și ulceraţiile aftoase, precum şi la tratarea leziunilor minore provocate de aparate sau proteze dentare. Forma de prezentare: Flacon 50ml Indicații terapeutice:stomatite aftoase, ulcerații aftoase, leziuni bucale

Sku: 126
Producător: Farmacia Xmed
25,00 lei
Total: 25,00 lei
Valoare TVA 3,99 lei
În stoc

Compoziție:

Borat de Sodiu, Vitamine(A,B6), Bază cu Antiinflamator si Antifungic, Glicerină

Mod de administrare:
Se badijonează (tamponează) afta (aftele) cu ajutorul unui tifon / bețișor de 3 ori/zi  cu cel puțin  jumătate de oră înainte sau după masă.Înainte de badijonaj, agitați produsul.
Se repetă procedura până la dispariția aftei/aftelor (maxim 7-10 zile).
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea:Pentru a folosi preparatul în această perioadă, adresați-vă medicului specialist.

Cum acționează :


Borax-ul este sarea acidului boric și este un ingredient natural cu proprietăți antiseptice, folosit pentru a regla valoarea PH-ului.Boratul de Sodiu ajută la ulcerul aftos cu răni sensibile și cu senzație de fierbințeala. Mâncărurile acide, în special citricele, pot fi iritante. Rănile se pot forma pe partea interioară a obrajilor, pe gingii sau pe limbă. Persoana salivează abundent însă își simte gură uscată.
Vitamina A - ajută la menținerea unei mucoase bine hidratate și un flux salivar optim, menține gingiile sănătoase și ajută la regenerarea tisulară, fiind totodată  esențială pentru formarea organului smalțului.
Vitamina B6 - prezintă un ușor efect sedativ, este indicată în anemie, o serie de afecțiuni cutanate și mucoase (acnee, stomatite, dermatite), afecțiuni neurologice și neuropsihice, afecțiuni cardiovasculare, infecții, diabet zaharat, hepatită etc.
Contine antifungic, fiind utilizat în tratamentul unor infecții , cele mai importante fiind candidozele orale, esofagiene și cutanate.
Glicerina este un antiseptic local, adjuvant în inflamații ale mucoasei bucale (afte, glosite, stomatite, gingivite, candidoze).

Data ultimei actualizari: 18-09-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 1
Evaluare medie: 5
5 Stele
1
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0

  • Am cumpărat aceasta soluție pentru mama pentru ca face abces de la proteza. Este mulțumită de produs deci i și face treaba ?
    Georgeta
    Rasnov - Romania
    V-a fost utilă această recenzie? Nu Da Vă mulțumim pentru feedback. 1 utilizatorul a găsit acest lucru util.