Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Cremă Tratament pentru Față (Psoriazis, Dermatite, Eczeme)

Cremă Tratament pentru Față (Psoriazis, Dermatite, Eczeme)

Crema tratament pentru față a fost concepută special în laboratorul farmaciei noastre pentru aplicarea pe zona feței afectate de Psoriazis, zonă cunoscută ca fiind deosebit de sensibilă față de orice altă zonă a corpului. Această cremă conține ingrediente atent alese pentru a trata eczemele, dermatitele cât și plăgile, iritațiile cauzate de psoriazis la nivelul feței.


Producător: Farmacia Xmed
SKU :111
Prezentare: Cutie 25g
Indicații: Psoriazis, Psoriazis vulgar, Psoriazis gutat, Psoriazis pustulos, Psoriazis inversat, Eczeme, Dermatite
29,00 lei
Valoare TVA 4,63 lei
29,00 lei
Valoare TVA 4,63 lei
Descriere

Compoziție:

Acid Salicilic, Uree, Oxid de Zinc, Vitamine(A,D,E), Bază cu Antiinflamator, Polisorbat 80, Ulei de Argan

Mod de administrare:
Se aplică 1 dată/ zi (seara) pe fața curată în strat subțire exclusiv pe zonele afectate, prin masare ușoară până la pătrunderea în piele.
Tratamentul se va aplica 7-10 zile consecutiv, după care se vor rări aplicațiile ( de 2-3 ori/săptămână) până la renunțarea completă. 
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
La prima utilizare: aplicați pe o zonă restrânsă pentru a verifica toleranța pielii la unguent. 
Sarcina și alăptarea: Preparatul NU se va folosi în această perioadă.

Cum acționează :

•    Măreşte rezistenţa la infecţii a pielii datorită conţinului de Vitamina A.
•    Conţine Vitamina D, deosebit de importantă pentru un metabolism sănătos,nervi rezistenţi,optimism,relaxare,sistem imunitar.
•    Netezeşte şi regenerează pielea (ajutând la refacerea ţesuturilor), datotorită conţinutului de Vitamina E.

Acidul salicilic contribuie la regenerarea celulară și reînoirea pielii, acesta îndepărtând celulele moarte și resturile ce blochează porii.
Ureea are un efect intens hidratant și keratolitic fiind utilizată pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii. Această exfoliază blând și elimină scuamele reducând rugozitatea și uscăciunea pieli.
Oxidul de Zinc este cunoscut pentru efectul antiseptic purifiant și de stimulare a vindecării cutanate fiind deosebit de benefic pentru îngrijirea pielii iritate. Acesta este totodată un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV. Oxidul de zinc are efect antibactearian și antifungic, inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele.
Uleiul de Argan protejează și vindecă infecțiile, arsurile, pielea crăpată, reglează PH-ul pielii fiind totodată recunoscut ca un bun remediu în tratarea eczemelor și psoriazisului.
Vitaminele A și E sunt folosite în afecțiunile dermatice având rol de protejare a pielii ce suferă de o cheratizare accentuată sau a unor boli epiteliale cum sunt Accneea, Ihtioza și Psoriazisul. Utilizarea acestora accelerează refacerea țesuturilor lezate, vindecarea leziunilor și arsurilor și previne diverse infecții, inflamații etc.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP