Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Cremă pentru Pete Pigmentare (față)
30,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Cremă pentru Pete Pigmentare (față)

Cremă pentru Pete Pigmentare (față)
Hiperpigmentarea pielii se datorează producției mărite de melanină, astfel încât pielea va semnala diferite imperfecțiuni: pete datorate vârstei, pete maronii apărute în urma expunerii la soare, pistrui etc. Dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu Crema pentru Pete Pigmentare ce are la bază ingrediente active în vederea reducerii acestor neplăceri.


Producător: Farmacia Xmed
Prezentare: Cutie 30g
Indicații: hiperpigmentări apărute în perioada sarcinii, pete datorate vârstei, pete maronii apărute în urma expunerii la soare, pistrui

În Stoc  10000 buc
30,00 lei
Valoare TVA 0 Lei

Compoziție:

Bismut Subnitric, Precipitat Alb de Mercur,Oxid de Zinc, Amidon, Camfor, Vitamine (A,E,F), Lanolină, Vaselină, Apă Distilată,Ulei de Lavandă,Ulei de Geranium

Mod de administrare:
Se aplică 1 dată pe zi,exclusiv seara, (după ce tenul a fost complet curățat) într-un strat foarte subțire pe întreaga zonă afectată,se masează până la pătrunderea cremei în  piele.În cazul tenului uscat, se poate aplica cu 10-15 minute înainte de utilizarea cremei, Crema Hidratantă pt. Față cu Acid Hialuronic sau Crema Nutritivă pt. Față.Este recomandată folosirea zilnică a cremelor cu factor de protecție 50+ și se vor evita expunerile prelungite la soare pe toată perioada administrării tratamentului.Crema pt. Pete Pigmentare poate fi folosită împreună cu Soluția pt. Pete Pigmentare.
La prima utilizare: aplicați pe o zonă restrânsă pentru a verifica toleranța pielii la unguent.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea: Preparatul NU se va folosi în această perioadă.

Cum acționează:

Ajută la estomparea petelor maronii cauzate de îmbătrânirea tenului, redă luminozitatea și culoarea naturală a pielii.
Acționează prin blocarea sintezei melaninei, contribuind la prevenirea deteriorării continue a pielii cauzate de radiațiile UV.
După tratamentul realizat conform instrucțiunilor de utilizare petele maronii și alte defecte pigmentare se vor estompa vizibil, tenul devenind uniform și curat.

Amidonul cosmetic îmbunătățește textura pielii, reduce senzația de lipicios și gras pe piele, conferă senzație plăcută și aspect catifelat, absoarbe excesul de umiditate și sebum.
Oxidul de Zinc este cunoscut pentru efectul antiseptic și purifiant, de stimulare a vindecării cutanate, fiind totodată un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV. Utilizarea lui conferă efect antibacterain și antifungic - inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele.
Vitamina A, în afecțiunile dermatice are efect de protejare a pielii care suferă de o cheratizare accentuată sau a unor boli epiteliale.
Vitamina E, în afecțiunile dermatice accelerează refacerea țesuturilor lezate, vindecarea leziunilor, arsurilor și previne diverse infecții, inflamații etc.
Uleiul de lavandă este conceput pentru toate tipurile de piele, cu efect regenerator, calmant, tonic și relaxant. Este un bun regenerant natural pentru piele, având un puternic efect anti-îmbătrânire.

Recenzii

Miercuri, 24 Iunie 2020
elena pirvu
Foarte eficienta. Am folosit si solutia si o crema cu factor de protectie UV 50+ Nu mai am nici urma de pete. Va multumesc.
Marți, 12 Mai 2020
Irina
Chiar nu ma asteptam sa fie atat de eficienta intr-un timp atat de scurt.Aveam niste pete inchise la culoare si foarte inestetice.In urma tratamentului cu aceasta crema petele s-au decolorat si in aproximativ 2 saptamani au disparut complet.Tenul este mai luminos,catifelat si mai curat.Multumesc frumos si recomand tuturor celor cu aceasta afectiune.

×

TOP