Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol

Capsule pentru Infecții Urinare (albastru de metil)

Capsulele cu albastru de metil propuse de laboratorul nostru elimină cauzele infecției urinare și în același timp și durerea cauzată de această infecție.Este recunoscut faptul că în urma administrării interne a substanței, urina va capătă o colorație albastră sau verde (lucru care nu trebuie să îngrijoreze) aceasta fiind dovada că substanța este eliminată pe căile urinare, exercitându-și astfel efectele antiseptice.

Forma de prezentare: Cutie - 20 buc (tratament pentru 30 zile)

Indicații terapeutice : tratamentul infectiilor urinare (E-Coli,Aerobacter aerogenes,Pseudomonas etc), cistite, nefrite, uretrite
Preț: 34,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Total Tax:

Compoziție:

Albastru de Metil, Papaverină, Metenamină

Mod de administrare:

Se administrează 2 capsule/zi,  dimineața și seara timp de 10 zile/lună (până la maxim 15zile/lună - în funcție de intensitatea semnelor de disconfort la nivel urinar).
Se recomandă cure de 2,3 luni consecutiv pentru rezultate deosebite. 
În timpul administrării capsulelor, urina poate fi colorată în verde sau albastru.
A se păstra la loc răcoros,la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea:Capsulele NU se vor folosi în această perioadă.

Cum acționează :

Albastrul de metil - are rezultate fenomenale atunci când este administrat pe cale orală, împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutând la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

Metenamina - este un antiseptic urinar, prin aldehida formică eliberată în urina acidă, aciditatea favorizând acțiunea eficace.Este un bacteriostatic activ față de majoritatea bacteriilor provocatoare de infecții urinare: E-Coli, Aerobacter aerogenes, Pseudomonas,etc, nu dezvoltă rezistență bacteriană, astfel încât poate fi folosită în tratament prelungit.

Papaverina - are acțiune de eliberare de spasme ale mușchilor netezi ai intestinelor, stomacului și a altor organe ale sistemului digestiv, bronhiilor, uterului, rinichilor, vezicii urinare și vezicii biliare.Efectul folosirii acesteia este unul extrem de relaxant, elasticitatea și mișcările adecvate ale tuturor grupelor musculare fiind stocată în întregime.

Recenzii

×

TOP