Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Vitamina E, 30 capsule, Biofarm

Vitamina E, 30 capsule, Biofarm

Tratamentul carentei de vitamina E. Ca tratament profilactic in afectiunile care necesita un aport suplimentar de vitamina E: abetalipoproteinemie, tulburari digestive (Boala celiaca, spruetropical, enterite regionale), afectiuni ale tractului hepato-biliar (colestaza cronica, Ciroza hepatica, atrezie biliara, icter de cauza obstructiva), gastrectomie, sindrom de malabsorbtie asociat cu insuficienta pancreatica, fibroza chistica sau cu alte afectiuni, acantoza.

Sku: 901
Producător: Biofarm
16,00 lei
Valoare TVA 1,32 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Ingrediente:

O capsula moale contine acetat de a-tocoferil. 100 mg si excipienti: continutul capsulei: butilhidroxianisol, ulei de floarea soarelui rafinat. invelisul capsulei: gelatina, glicerina, parahidroxibenzoat de metil, tartrazina (E102), apa purificata.

Mod de utilizare:

Adulti: doza uzuala recomandata este de 100- 300 mg acetat de a-tocoferil pe zi, administrata oral. La nevoie doza poate fi crescuta la 400-500 mg pe zi. Doza trebuie individualizata, in functie de particularitatile fiecarui caz. In cazul carentei de vitamina E asociata cu abetalipoproteinemie, doza zilnica recomandata este de 50-100 mg acetat de a-tocoferil/kg. in cazul carentei de vitamina E asociata cu fibroza chistica, doza zilnica recomandata este de 100-200 mg acetat de a-tocoferil. Necesitatile de vitamina E cresc odata cu cresterea in dieta a cantitati de acizi grasi polinesaturati.

Forma de prezentare: 3 blistere x 10 capsule moi

Data ultimei actualizari: 27-06-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP