Cautare
×
 x 

Coş gol
Vibrocil spray nazal, 15ml, GSK

Vibrocil spray nazal, 15ml, GSK

Fără evaluare:
Recenzii 0
Vibrocil spray nazal asigura ameliorarea rapida si de durata a congestiei nazale si a nasului care curge, simptome prezente intr-o mare varietate de boli infectioase sau alergice ale tractului respirator superior. El ajuta la eliberarea cailor nazale, usurand senzatia de nas congestionat si incarcat. Vibrocil spray nazal nu interfera cu activitatea cililor nazali.
Sku: 1425
Producător: Gsk
25,00 lei
Total: 25,00 lei
Valoare TVA 2,06 lei
Au rămas doar 2!

Vibrocil spray nazal (2.5mg/0.25mg/ml) contine ca substante active un decongestionant nazal (fenilefrina) si un antihistaminic (maleatul de dimetinden).

Vibrocil spray nazal este folosit pentru a ameliora congestia nazala din raceli, rinite acute si cronice, febra fanului sau alte rinite alergice (alergii la praful de casa, blana de animale etc.), rinite vasomotorii si sinuzite. Vibrocil spray nazal poate fi folosit si ca tratament adjuvant in cazul otitelor. Vibrocil spray nazal poate fi prescris de catre medicul dumneavoastra pentru ingrijrea pre- si postoperatorie in cazul interventiilor chirurgicale nazale. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra daca nu va simtiti mai bine sau daca va simtiti mai rau dupa 7 zile de tratament.

Substante active:
Fenilefrina si maleatul de dimetinden.
Celelalte componente sunt: clorura de benzalconiu, fosfat disodic anhidru, acid citric monohidrat, sorbitol, esenta de lavanda deterpenata, apa purificata. Inainte sa utilizati Vibrocil spray nazal, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Adresati-va medicului sau farmacistului inainte de a utiliza Vibrocil spray nazal daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme medicale: boli de inima, tensiune arteriala crescuta, tiroida hiperactiva, diabet zaharat, prostata marita, deoarece tratamentul ar putea conduce la retentie urinara, epilepsie.
Daca va aflati in oricare dintre situatiile de mai sus, nu folositi Vibrocil spray nazal inainte de a vorbi cu medicul sau farmacistul dumneavoastra. Ca si alte produse pentru desfundarea nasului, Vibrocil spray nazal poate conduce la tulburari ale somnului, ameteli, tremuraturi la pacientii foarte sensibili. Consultati-va medicul daca aceste semne devin suparatoare. Vibrocil spray nazal nu ar trebui folosit pentru mai mult de 7 zile consecutiv. Daca simptomele persista, consultati un medic. Utilizarea prelungita sau excesiva ar putea determina reaparitia sau agravarea congestiei nazale. Nu depasiti doza recomandata, in special la copii si la varstnici. Vibrocil spray nazal nu este destinat utilizarii in ochi sau in gura.

Mod de administrare:
Doza recomandata este: Adolescenti cu varsta peste 12 ani si adulti: 1-2 pufuri administrate in fiecare nara de 3-4 ori pe zi. Utilizarea la copii si adolescenti Copii cu varsta sub 6 ani: nu este recomandat. Copii cu varsta intre 6 si 12 ani (sub supravegherea unui adult): 1-2 pufuri administrate in fiecare nara de 3- 4 ori pe zi.

Forma de prezentare: 15ml

Data ultimei actualizari: 08-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0