Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Vagostabyl, 40 capsule, Dr. Reddys

Vagostabyl, 40 capsule, Dr. Reddys

Vagostabyl este un sedativ usor, recomandat in stari de agitatie psihica sau tulburari usoare ale somnului. Un drajeu contine extract uscat de paducel, extract uscat de melisa, lactat de calciu, tiosulfat de magneziu si excipienti.

Sku: 894
Producător: Dr. Reddys
28,00 lei
Valoare TVA 2,31 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Mod de utilizare:
Copii mai mari de 6 ani: 1 drajeu la masa de seara, 1 drajeu inainte de culcare. Adulti: 2 drajeuri de 1-3 ori pe zi, inainte de masa. Adulti: hiperexcitabilitate cardiaca: 2 drajeuri Vagostabyl de 1–3 ori pe zi, inainte de masa, tulburari usoare ale somnului: 2 drajeuri Vagostabyl la masa de seara si 2 drajeuri inainte de culcare. Copii mai mari de 6 ani: tulburari usoare ale somnului: 1 drajeu Vagostabyl la masa de seara, 1 drajeu inainte de culcare.

Atentionari:
Copii peste 6 ani. La copii, pentru tulburarile de somn adresati-va medicului. Sarcina si alaptarea: daca sunteti insarcinata, credeti ca ati putea fi insarcinata sau alaptati, consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Efectul asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje: datorita efectului slab sedativ, Vagostabyl poate influenta negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Forma de prezentare: 40 capsule

Data ultimei actualizari: 15-04-2021

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP