Cautare
×
 x 

Coş gol
Vagostabyl, 40 capsule, Dr. Reddys

Vagostabyl, 40 capsule, Dr. Reddys

Fără evaluare:
Recenzii 0

Vagostabyl este un sedativ usor, recomandat in stari de agitatie psihica sau tulburari usoare ale somnului. Un drajeu contine extract uscat de paducel, extract uscat de melisa, lactat de calciu, tiosulfat de magneziu si excipienti.

Sku: 894
Producător: Dr. Reddys
37,00 lei
Total: 37,00 lei
Valoare TVA 3,06 lei
Au rămas doar 1!

Mod de utilizare:
Copii mai mari de 6 ani: 1 drajeu la masa de seara, 1 drajeu inainte de culcare. Adulti: 2 drajeuri de 1-3 ori pe zi, inainte de masa. Adulti: hiperexcitabilitate cardiaca: 2 drajeuri Vagostabyl de 1–3 ori pe zi, inainte de masa, tulburari usoare ale somnului: 2 drajeuri Vagostabyl la masa de seara si 2 drajeuri inainte de culcare. Copii mai mari de 6 ani: tulburari usoare ale somnului: 1 drajeu Vagostabyl la masa de seara, 1 drajeu inainte de culcare.

Atentionari:
Copii peste 6 ani. La copii, pentru tulburarile de somn adresati-va medicului. Sarcina si alaptarea: daca sunteti insarcinata, credeti ca ati putea fi insarcinata sau alaptati, consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Efectul asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje: datorita efectului slab sedativ, Vagostabyl poate influenta negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Forma de prezentare: 40 capsule

Data ultimei actualizari: 03-04-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0