Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Sindolor, 12 comprimate, Fiterman
11,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Sindolor, 12 comprimate, Fiterman

Sindolor, 12 comprimate, Fiterman
Triplu atac asupra durerii de diferite etiologii!

Forma de prezentare: Cutie cu 2 blistere din Al/PVC a cate 6 comprimate.
Producător: Fiterman

În Stoc  10000 buc
11,00 lei
Valoare TVA 0 Lei

Avantaje
Sindolor® comprimate este un produs complex pentru tratamentul simptomatic al durerii, indicat in cefalee, dureri de origine dentara, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii si dureri de origine reumatica si in tratamentul durerii si febrei asociate cu raceala si gripa. Efectul intens al combinatiei din Sindolor® comprimate se instaleaza rapid si se mentine pana la 8 ore.
Compozitie
Fiecare comprimat contine paracetamol 250 mg, propifenazona 150 mg si cafeina 50 mg. Celelalte componente sunt: talc purificat, amidon de porumb, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, Povidona K30, stearat de magneziu.
Indicatii
Sindolor® comprimate este indicat in algii, cefalee, dureri de origine dentara, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii si dureri de origine reumatica si in tratamentul durerii si febrei asociate cu raceala si gripa.
Doze si mod de administrare
Adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani: se administreaza 1-2 comprimate la nevoie. Daca este necesar, pot fi administrate pana la 3 doze intr-un interval de 24 ore. Sindolor® comprimate trebuie administrat pe cale orala, cu o cantitate adecvata de apa. Este recomandata utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurta perioada necesara controlarii simptomelor. Ca si in cazul altor analgezice ce pot fi obtinute fara prescriptie medicala, Sindolor® comprimate nu trebuie sa se utilizeze pentru mai mult de 7 zile.
Recomandari
A se citi prospectul inainte de utilizare.
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
Mod de eliberare
Medicament care nu se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

×

TOP