Cautare
×
 x 

Coş gol
Rhinxyl HA spray nazal pentru adulti 0.1%, 10ml, Terapia

Rhinxyl HA spray nazal pentru adulti 0.1%, 10ml, Terapia

Fără evaluare:
Recenzii 0

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie apartine unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice

Sku: 797
Producător: Terapia
21,00 lei
Total: 21,00 lei
Valoare TVA 1,73 lei
Au rămas doar 4!

RHINXYL HA contine clorhidrat de xilometazolina, care ajuta la constrictia vaselor capilare sanguine din nas, reducand astfel congestia mucoasei nazale. HINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie contine si acid hialuronic (sub forma de hialuronat de sodiu), care protejeaza si hidrateaza mucoasa nazala. RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie se utilizeaza pentru: reducerea congestiei mucoasei nazale cauzate de inflamatia mucoasei nazale (rinita) sau de inflamatia mucoasei sinusale (sinuzita). RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie este recomandat pentru utilizare la adulti si adolescenti cu varsta de peste 12 ani.

Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie:
Nu utilizati RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie daca sunteti alergic la xilometazolina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6), daca aveti inflamatie uscata a mucoasei nazale (rinita sicca), daca ati suferit o interventie neurochirurgicala (chirurgie transfenoidala a glandei pituitare sau orice alta interventie neurochirurgicala care presupune expunerea meningelor), daca aveti presiune crescuta in interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi ingust la copii cu varsta sub 12 ani.

Cum sa utilizati RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Mod de utilizare:
Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani:1 pulverizare de RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie in fiecare nara, pana la de 3 ori pe zi. RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie nu trebuie utilizat pentru mai mult de 5 zile, cu exceptia situatiilor in care este prescris altfel de catre medic. Utilizarea poate fi repetata daca tratamentul a fost intrerupt timp de cateva zile.
Utilizarea RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie pe termen lung poate conduce la atrofia mucoasei nazale. Prin urmare, in caz de tulburari cronice, medicamentul poate fi utilizat numai sub
supraveghere medicala. Nu trebuie sa se utilizeze doze mai mari decat dozele recomandate. Daca dupa 3 zile de tratament continuu, nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic. Utilizarea la copii: RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, solutie nu trebuie utilizat la copii cu varsta sub 12 ani. Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani trebuie sa utilizeze RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, solutie.

Forma de prezentare: 10 ml

Data ultimei actualizari: 01-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0