Cautare
×
 x 

Coş gol
Revigrip Sinus, 20 comprimate, Solacium

Revigrip Sinus, 20 comprimate, Solacium

Fără evaluare:
Recenzii 0
Revigrip Sinus este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.
Sku: 1349
Producător: Solacium
13,00 lei
Total: 13,00 lei
Valoare TVA 1,07 lei
Au rămas doar 3!

Ingrediente: Substantele active sunt paracetamol si clorhidrat de pseudoefedrina. Fiecare comprimat filmat contine paracetamol 500mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30mg.

Mod de utilizare: Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Medicamentul se administreaza pe cale orala. Adulti (inclusiv varstnici) si adolescenti peste 12 ani: Doza recomandata este de 2 comprimate filmate Revigrip Sinus de maxim 3 ori pe zi, la nevoie, pentru ameliorarea simptomelor. Intervalul minim intre administrari este de 4 ore. Nu se vor administra mai mult de 3 doze in 24 de ore.

Precautii: Nu utilizati Revigrip Sinus: daca sunteti alergic la paracetamol si pseudoefedrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, daca aveti insuficienta hepatica sau insuficienta renala, daca prezentati insuficienta cardiaca decompensata severa, daca aveti tensiune arteriala mare sau afectiuni coronariene severe, daca utilizati un medicament antidepresiv care contine inhibitor de monoaminoxidaza.

Forma de prezentare: 20 comprimate

Data ultimei actualizari: 08-09-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0