Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

×
 x 

Coş gol
Paragrip C 10 comprimate filmate, Arena Group

Paragrip C 10 comprimate filmate, Arena Group
Paragrip C 10 comprimate filmate, Arena Group

Paracetamol 500 mg; Acid ascorbic 100 mg; Codeină fosfat


Producător: Arena Group
SKU :1175
Prezentare: cutie cu 10 comprimate filmate
26,00 lei
Valoare TVA 2,15 lei
26,00 lei
Valoare TVA 2,15 lei
Descriere

Indicații
Stări gripale, dureri reumatice, cefalee, dureri dentare care nu răspund la antialgicele periferice uzuale administrate în monoterapie.

Doze și mod de administrare
Oral. Doza recomandată este de un comprimat filmat de 3-4 ori pe zi. Doza maximă recomandată este de 6 comprimate filmate în 24 de ore. Se recomandă ca administrarea comprimatelor să se facă la un interval de minim 4 ore. Se recomandă ca durata tratamentului să nu depăşească 5 zile.

Reacții adverse
Rar: stare de rău, reacții de hipersensibilitate, creșterea transaminazelor. Constipaţie, greaţă, vărsături, somnolenţă, vertij, reacţii alergice cutanate, bronhospasm, deprimare respiratorie.

Contraindicații
Insuficienţă hepatocelulară; astm bronşic, hipersecreţie traheobronşică şi insuficienţă respiratorie; diaree acută toxiinfecţioasă, subocluzie sau ocluzie intestinală, intervenţii chirurgicale recente la nivelul căilor biliare; stări comatoase.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP