Cautare
×
 x 

Coş gol

Panadol Rapid 500 mg, 12 cpr filmate

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 155 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Panadol Rapid 500 mg a fost dezvoltat pentru a îmbunătăţi dizolvarea comprimatelor şi a oferi o absorbţie iniţială rapidă a paracetamolului, comparativ cu comprimatele obişnuite de paracetamol.Panadol Rapid conţine paracetamol care este analgezic (combate durerea) şi antipiretic (reduce febra). Forma de prezentare: 20 comprimate fimate Paracetamol

Sku: 332
Producător:
7,00 lei
Total: 7,00 lei
Valoare TVA 0,58 lei
Au rămas doar 3!

Panadol Rapid 500 mg comprimate filmate Paracetamol
Panadol Rapid conţine paracetamol care este analgezic (combate durerea) şi antipiretic (reduce febra).
Panadol Rapid grăbeşte dizolvarea comprimatelor, comparativ cu comprimatele obişnuite de paracetamol, cu ajutorul unui complex de excipienţi obţinut printr-o tehnologie denumită Optizorb TM. Această tehnologie se regăseşte în compoziţia comprimatelor filmate de Panadol Rapid.

Panadol Rapid a fost dezvoltat pentru a îmbunătăţi dizolvarea comprimatelor şi a oferi o absorbţie iniţială rapidă a paracetamolului, comparativ cu comprimatele obişnuite de paracetamol.
Este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate uşoară-moderată. Panadol Rapid calmează rapid şi eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinţi, inclusiv cele apărute după efectuarea unor proceduri stomatologice/extracţii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrită şi boli reumatice, durerile în gât, febra şi durerea postvaccinală.
Înlătură, de asemenea, disconfortul din răceală şi gripă şi scade febra.

Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Panadol Rapid
Panadol Rapid conține paracetamol. Dacă luați o cantitate prea mare de paracetamol vă puteți afecta grav ficatul.

Nu luaţi Panadol Rapid :
- dacă sunteţi alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
- dacă luați orice alte medicamente pe bază de prescripție medicală sau disponibile fără prescripţie medicală care conțin paracetamol pentru a trata durerea, febra, simptomele de răceală și gripă, sau medicamente pentru a vă ajuta să dormiți.
- la copii cu vârsta sub 6 ani.
Citiţi întotdeauna şi urmaţi instrucţiunile de pe ambalaj şi din acest prospect.

Atenţionări şi precauţii
Înainte de a utiliza acest medicament cereți sfatul medicului dacă:
- aveţi afecţiuni renale sau hepatice, inclusiv boli hepatice datorate consumului de alcool,
- sunteți subponderal sau subnutrit;
- consumați regulat alcool;Este posibil să fie necesar să nu mai folosiţi deloc acest medicament sau să limitați cantitatea de paracetamol pe care o luați.
- suferiţi de artrită şi trebuie să luaţi zilnic analgezice.
- aveţi o infecţie gravă, aceasta mărind riscul apariţiei acidozei metabolice.
Simptomele acidozei metabolice includ: respiraţie adâncă, rapidă, dificilă; greaţă, vomă; pierderea poftei de mâncare.
Contactaţi medicul imediat dacă prezentați o combinaţie a acestor simptome.

Este interzis consumul de băuturi alcoolice pe parcursul tratamentului cu paracetamol.
Vă rugăm să informaţi medicul dacă oricare din situaţiile mai sus menţionate sunt valabile sau au fost valabile pentru dumneavoastră.
La pacienţii cu alcoolism cronic există risc de hepatotoxicitate în cazul administrării prelungite în doze mari de paracetamol.
Riscul toxicităţii paracetamolului poate fi crescut la pacienţii aflaţi în tratament cu alte medicamente potenţial hepatotoxice sau medicamente inductoare enzimatice.
Nu luaţi Panadol Rapid concomitent cu alte medicamente care conţin paracetamol.
Dacă urmează să faceţi anumite investigaţii de laborator, informaţi-l pe medicul dumneavoastră că luaţi acest medicament, deoarece pot să apară valori fals scăzute ale glicemiei determinate prin metoda oxidaze/peroxidaze sau o creştere falsă a valorilor serice ale acidului uric determinat prin testul fosfotungstic.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi- vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Puteţi lua ocazional acest medicament în timpul alăptării.

Cum să luaţi Panadol Rapid
Adulţi (inclusiv vârstnici), adolescenţi şi copii cu vârsta peste 12 ani
Doza recomandată este de 2 comprimate filmate Panadol Rapid (1000 mg paracetamol) la fiecare 4-6 ore, la nevoie. A nu se administra la intervale mai mici de 4 ore.
Nu luaţi mai mult de 8 comprimate filmate în decurs de 24 de ore.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani
Doza recomandată este de ½ - 1 comprimat filmat Panadol Rapid (250-500 mg paracetamol), la fiecare 4-6 ore, la nevoie. Panadol Rapid nu se va administra copiilor la intervale mai mici de 4 ore și nu se vor depăşi 4 comprimate filmate în decurs de 24 de ore.
Acest medicament nu este recomandat copiilor mai mici de 6 ani.

Durata tratamentului
Dacă simptomele nu se ameliorează după 3 zile de tratament, trebuie să vă adresaţi medicului. Panadol Rapid nu se va administra mai mult de 3 zile consecutiv fără recomandarea medicului.
Nu depăşiţi dozele recomandate.
Utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă recomandată pentru a vă ameliora simptomele.
Dacă aţi luat mai multe comprimate decât doza recomandată, adresaţi-vă imediat medicului sau mergeţi la camera de gardă a celui mai apropiat spital. Este important să-i spuneţi medicului, chiar dacă vă simţiţi bine. În cazul unui supradozaj există riscul de insuficienţă hepatică.

 

Data ultimei actualizari: 01-05-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0