Cautare
×
 x 

Coş gol

Nurofen Junior 7 Ani+ Orange,12 cps moi masticabile

Fără evaluare:
Recenzii 0

Nurofen Junior 7 ani+, capsule moi masticabile, calmează durerea şi febra în doza potrivită juniorilor Forma de prezentare: 12 capsule moi masticabile

Sku: 343
Producător:
25,00 lei
Total: 25,00 lei
Valoare TVA 2,06 lei
Epuizat

Special formulat pentru copiii mari, din categoria de vârstă 7-12 ani, Nurofen Junior 7 ani+, capsule moi masticabile, are gust plăcut de portocale, este ușor de mestecat, facilitând administrarea medicamentului.
ADECVAT PENTRU:
DURERE DE CAP, DURERE DE URECHI, DURERE DE DINȚI, DURERE ÎN GÂT, LUXAȚII, FEBRĂ, SIMPTOME DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ
COMPOZIȚIE
Fiecare capsulă masticabilă conține 100 mg ibuprofen | Aromă naturală de portocale

Informații despre utilizare:

Vârsta*: 7‒9 ani, doză: 2 capsule
10‒12 ani, doză: 3 capsule
* Repetați administrarea dozei la intervale de 6 - 8 ore în funcție de necesități. Nu depășiți doza recomandată. Nu administrați medicamentul copiilor cu vârsta sub 7 ani.

DOZA MAXIMĂ PENTRU 24 DE ORE
Maximum 3 doze într-un interval de 24 de ore

Informații de siguranță
ÎNAINTE DE UTILIZARE
Consultați medicul în cazul în care:

Simptomele persistă sau se înrăutățesc după 3 zile de tratament
Copilul suferă de astm bronșic.
Copilul ia și alte medicamente care conțin ibuprofen, acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatore sau ia orice alte medicamente în mod regulat.

A NU SE ADMINISTRA
La copii cu vârsta sub 7 ani.
La copii care suferă de afecțiuni hepatice, renale sau cardiace.
La copii care au o reacție alergică la ibuprofen, acid acetilsalicilic (aspirină) sau alte medicamente antiinflamatore. În cazul în care copilul are o reacție alergică, întrerupeți administrarea și consultați imediat medicul.
Simptomele persistă sau se înrăutățesc după 3 zile de tratament.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile pe scurt:
Citiți întotdeauna prospectul (păstrați cutia pentru utilizările viitoare)
Nu depășiți niciodată doza recomandată
Utilizați numai conform cu instrucțiunile
Utilizarea incorectă poate fi dăunătoare
Dacă simptomele persistă, consultați medicul
Nu administrați medicamentul copiilor sub vârsta de 7 ani
Cum mă pot asigura de faptul că îi administrez copilului doza corectă de Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile?
La administrarea Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile, recomandăm întotdeauna să citiți prospectul sau informațiile de pe ambalaj. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la doza corectă pentru copilul dumneavoastră, cereți sfatul medicului sau al farmacistului.

Care este cel mai bun mod de a lua Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile?
Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile se administrează pe cale orală iar capsulele trebuie mestecate înainte de a fi înghițite. Capsulele pot fi luate cu sau fără alimente. Rețineți faptul că Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile este conceput numai pentru utilizare pe termen scurt. Dacă simptomele copilului persistă pentru mai mult de 3 zile, consultați medicul.

Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile cauzează probleme gastrice?
La majoritatea copiilor, administrarea de Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile conform instrucțiunilor de pe ambalaj nu va cauza probleme gastrice. Însă în cazul în care copilul dumneavoastră suferă de o afecțiune la stomac, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a-i administra Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile.

Pot să administrez copilului Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile dacă ia și alte medicamente?
Este important să știți că anumite medicamente pot interacționa cu ibuprofenul (ingredientul activ din Nurofen Junior 7 ani +), și pot afecta modul de acțiune al acestuia sau pot genera efecte secundare. Așadar, în cazul în care copilul dumneavoastră ia și alte medicamente, este bine să consultați medicul înainte de a-i administra Nurofen Junior 7 ani + cu aromă de portocale 100 mg capsule moi masticabile.

Data ultimei actualizari: 11-04-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0