Cautare
×
 x 

Coş gol
mucofortin-600-mg-10-comprimate-efervescente-zdrovit

Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Zdrovit

Fără evaluare:
Recenzii 0

Mucofortin 600 mg este un medicament indicat la adulti pentru tratamentul mucolitic de durata scurta al tulburarilor acute ale tractului respirator (raceala obisnuita), asociate cu hipersecretie de mucus dens si vascos.

Prezentare:
o cutie cu 10 comprimate efervescente.
Sku: 1381
Producător: Zdrovit
22,00 lei
Total: 22,00 lei
Valoare TVA 1,82 lei
Au rămas doar 3!

Mucofortin contine sodiu. Acest medicament contine 183,4 mg sodiu per doza, echivalent cu 9,17% din doza zilnica maxima recomandata de OMS de 2 g sodiu pentru un adult.

Acest medicament contine izomalt (un indulcitor). Daca vi s-a spus ca aveti o intoleranta la unele zaharuri, discutati cu medicul inainte sa luati acest medicament.

Contine 39,9 mg aspartam in fiecare comprimat. Aspartamul este o sursa de fenilalanina. Poate fi daunator daca aveti fenilcetonurie, o boala genetica rara in care fenilalanina se acumuleaza pentru ca organismul nu o poate elimina bine.

Ingrediente: substanta active- acetilcisteina, acid citric anhidru, izomalt, hidrogencarbonat de sodiu, acid ascorbic, aspartam (E 951), aroma de lamaie.

Mod de utilizare: se administreaza oral. Se dizolva comprimatul efervescent in ½ pahar de apa si se bea imediat dupa reconstituire. Solutia este limpede si incolora. 

  • Adulti: 1 comprimat efervescent o data pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteina o data pe zi);
  • Utilizarea la copii si adolescenti: Din cauza cantitatii de substanta activa, Mucofortin nu se va utiliza la copiii si adolescentii cu varsta sub 18 ani.

 

Data ultimei actualizari: 08-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0