Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Loroblis, 16 comprimate orodispersabile

Loroblis, 16 comprimate orodispersabile contribuie la mentinerea si dezvoltarea unei flore microbiene cu rol protectiv la nivelul cavitatii orale si faringelui Este un supliment alimentar ce contine Streptococcus salivarius K12, o tulpina bacteriana care colonizeaza cavitatea bucala si nazofaringele indivizilor sanatosi si are potentialul de a asigura o protectie naturala fata de infectiile tractului respirator superior.

Prezentare:
16 comprimate orodispersabile
Indicații:
Contribuie la mentinerea unei flore bacteriene sanatoase la nivelul cavitatii orale si faringelui.
Sku: 595
Producător: INNERGY
55,00 lei
Valoare TVA 4,54 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Compozitie
Un comprimat orodispersabil Loroblis contine ( minimum ) 1x109 UFC Streptococcus salivarius K12 (BLIS K12).

Loroblis contribuie la mentinerea si dezvoltarea unei flore microbiene cu rol protectiv la nivelul cavitatii orale si faringelui, cu potential in:
- Profilaxia infectiilor tractului respirator superior (faringite, amigdalite, otite medii);
- Terapia infectiilor usoare si medii ale tractului respirator superior;
- Terapia afectiunilor inflamatorii orale (stomatite, gingivite, candidoza, halitoza)
- Terapia de sustinere dupa tratamentul antibiotic al infectiilor tractului respirator superior

Desi este o tulpina bacteriana comensala, Streptococcus salivarius K12 produce 2 bacteriocine: peptidele antimicrobiene Salivaricin A2 si Salivaricin B care au potentialul de a inhiba dezvoltarea tulpinilor bacteriene patogene, responsabile pentru faringite si amigdalite bacteriene, otite medii acute si halitoza (de exemplu, Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis).
Pe langa potentialul de a mentine si de a restabili eubioza la nivelul cavitatii bucale si a faringelui, Streptococcus salivarius K12 are activitate antivirala, activitate anti-inflamatorie si proprietati antimicotice, sustinute de studii in vitro si in vivo.

Mod de administrare
Loroblis se recomanda adultilor si copiilor mai mari de 3 ani: 1 comprimat orodispersabil/ zi, dizolvat lent in cavitatea orala, seara dupa igiena orala, in functie de recomandarea medicului dumneavoastra, pana la 1 comprimat orodispersabil/zi, timp de 90 de zile pentru profilaxia infectiilor recurente ale tractului respirator superior (faringite, amigdalite, otite medii recurente).
Persoanele imunodeprimate, cu chimioterapie, radioterapie si leucopenie severa sa consulte medicul inainte de administrarea produsului.

Data ultimei actualizari: 23-09-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP