Cautare
×
 x 

Coş gol
Lamisil crema, 15 g, Gsk

Lamisil crema, 15 g, Gsk

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 29 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Lamisil crema este indicata in infectii fungice ale pielii produse de dermatofiti, cum ar fi Trichophyton (exemplu: T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T. violaceum), Microsporum canis si Epidermophyton floccosum; infectii ale pielii produse de levuri, in special din genul Candida (ex. Candida albicans); Pitiriazis (Tinea) versicolor produs de Pityrosporum orbiculare (cunoscut si ca Malaessezia furfur). Substanta activa din Lamisil este terbinafina, un agent antifungic pentru administrare topica.

Prezentare:
tub cu 15g crema
Indicații:
Pitiriazis versicolor, Candida albicans, Tinea corporis, cruris
Sku: 1020
Producător: Gsk
40,00 lei
Total: 40,00 lei
Valoare TVA 3,30 lei
Au rămas doar 1!

Compozitie:

Crema 1%: terbinafina hidroclorica 10 mg/1 g crema, excipienti: hidroxid de sodiu, benzil alcool, monostearat de sorbitan, cetil palmitat, cetil alcool, stearil alcool, polisorbat 60, isopropil miristat, apa demineralizata.

Mod de utilizare:

Lamisil-ul poate fi aplicat o data sau de doua ori pe zi. inainte de aplicarea Lamisil-ului, se spala si se sterg bine suprafetele afectate. Se aplica crema in strat subtire pe pielea lezata si pe zona inconjuratoare si se freaca usor. In cazul infectiilor intertriginoase (submamare, interdigitale, intergluteale, inghinale), zona tratata poate fi acoperita cu tifon, in special noaptea.

Durata medie a tratamentului:

  • Tinea corporis, cruris: 1-2 saptamani. Tinea pedis: 2-4 saptamani.
  • Cand se aplica de doua ori pe zi, o saptamana de tratament este de obicei suficienta.
  • Candidoza cutanata: 1-2 saptamani.
  • Pitiriasis versicolor: 2 saptamani.

Disparitia simptomelor clinice se produce de obicei in cateva zile. Administrarea inconsecventa sau intreruperea prematura a tratamentului creeaza riscul recurentei. Daca nu sunt semne de ameliorare dupa 2 saptamani, trebuie revazut diagnosticul.

Utilizarea Lamisil-ului la varstnici: nu exista dovezi ca pacientii varstnici ar necesita doze diferite sau ar fi expusi unor efecte secundare diferite de cele de la tineri. Cand se administreaza comprimate varstnicilor, trebuie luata in considerare posibilitatea afectarii functiei hepatice sau renale.

Utilizarea Lamisil-ului la copii: nu exista experienta cu preparatul oral de Lamisil la copii si administrarea sa nu poate fi recomandata. Experienta cu preparatul topic de Lamisil la copii este limitata.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la terbinafina sau la oricare dintre excipientii continuti in crema.

Precautii: crema Lamisil crema este destinata numai uzului extern. Trebuie evitat contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Sarcina si alaptare: Studiile de toxicitate fetala si de fertilitate la animale nu sugereaza nici un efect advers. Deoarece lipseste experienta clinica la gravide, Lamisil-ul nu trebuie administrat in timpul sarcinii decat in situatiile in care beneficiile potentiale sunt mai importante decat orice risc potential. Terbinafina este excretata in laptele matern; de aceea, femeile care primesc tratament oral cu Lamisil nu trebuie sa alapteze. Daca tratamentul este topic, este improbabil ca micile cantitati absorbite prin piele sa afecteze sugarul.

Reactii adverse posibile:

Ocazional, la locul aplicarii apar eritem, prurit sau senzatie de usturime, totusi, numai rareori trebuie intrerupt tratamentul din aceste motive. Aceste simptome inofensive trebuie diferentiate de reactiile alergice care sunt rare, dar necesita intreruperea tratamentului.

Data ultimei actualizari: 06-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0