Cautare
×
 x 

Coş gol
Imodium 2mg, 6 capsule, Johnson & Johnson

Imodium 2mg, 6 capsule, Johnson & Johnson

Fără evaluare:
Recenzii 0

Imodium face parte din grupul medicamentelor antidiareice, antiinflamatoare / antiseptice intestinale, fiind un antipropulsiv. In caz de diaree, Imodium face scaunele mai consistente si mai putin frecvente. Imodium se poate utiliza pentru un episod brusc (acut) de diaree sau diaree de lunga durata (cronica). De asemenea, vi se poate recomanda Imodium daca vi s-a indepartat o parte din intestin, pentru ca aceasta poate produce frecvent diaree.

Sku: 1333
Producător: Johnson & Johnson
18,00 lei
Total: 18,00 lei
Valoare TVA 1,49 lei
Au rămas doar 3!

Beneficii:

• utilizat pentru tratarea simptomelor diareei de cauza neinfectioasa
• ajuta la restabilirea ritmului natural al intestinelor, readucand usor digestia la un ritm normal; acest lucru permite organismului sa inceapa sa absoarba fluidele si sarurile asa cum trebuie pentru a restabili consistenta scaunelor

Ingrediente:

Fiecare capsula contine clorhidrat de loperamida 2 mg.

Mod de utilizare:

Doza de Imodium pe care trebuie sa o utilizati va depinde de varsta si de tipul de diaree. Imodium este disponibil sub forma de capsule care se inghit. Puteti utiliza Imodium oricand in cursul zilei. Capsulele trebuie inghitite cu o cantitate de lichid.
Utilizarea la adulti (inclusiv varstnici), copii si adolescenti cu varsta intre 6 si 17 ani:
- pentru un episod brusc (acut), administrati 2 capsule Imodium (4 mg clorhidrat de loperamida) o data, apoi 1 capsula Imodium (2 mg clorhidrat de loperamida) dupa fiecare scaun eliminat. Daca aveti un scaun solid sau tare sau daca trec 24 de ore fara a avea scaun, intrerupeti tratamentul.
- pentru diaree de lunga durata (cronica), doza exacta va fi stabilita impreuna cu medical dumneavoastra, dar nu administrati mai mult de 8 capsule Imodium (16 mg clorhidrat de loperamida) in decurs de 24 ore.
Utilizarea la copii si adolescenti cu varsta intre 6 si 17 ani:
- pentru un episod brusc (acut), administrati 1 capsula Imodium (2 mg clorhidrat de loperamida) o data, apoi continuati cu 1 capsula Imodium (2 mg clorhidrat de loperamida) dupa fiecare scaun eliminat. Daca copilul are un scaun solid sau tare sau daca trec 24 de ore fara a avea scaun, intrerupeti tratamentul.
- pentru diaree de lunga durata (cronica), doza exacta va fi stabilita impreuna cu medical dumneavoastra, dar nu administrati niciodata mai mult decat doza recomandata pe zi si pe kilogram de greutate corporala a copilului dumneavoastra (3 capsule/20 kg care nu trebuie sa depaseasca un maxim de 8 capsule pe zi).
Daca scaunele devin normale sau daca nu a fost eliminat un scaun timp de 12 ore, opriti administrarea de Imodium.

Forma de prezentare: cutie cu 6 capsule

Data ultimei actualizari: 26-01-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0