Cautare
×
 x 

Coş gol
Gaviscon Mentol suspensie orala, 200 ml, Reckitt Benckiser

Gaviscon Mentol suspensie orala, 200 ml, Reckitt Benckiser

Fără evaluare:
Recenzii 0

Gaviscon Mentol suspensie orala apartine unui grup de medicamente numite supresori ai refluxului, care formeaza un strat protector peste continutul stomacului pentru pana la 4 ore, impiedicand acidul gastric sa paraseasca stomacul, unde actioneaza, si sa patrunda in esofag, unde provoaca durere si disconfort.

Sku: 195
Producător: Reckitt Benckiser
26,00 lei
Total: 26,00 lei
Valoare TVA 2,15 lei
Au rămas doar 2!

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitatia acida, senzatia de arsura in capul pieptului si indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, dupa mese sau in timpul sarcinii sau la pacientii cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Cum sa luati Gaviscon mentol suspensie orala

Pentru administrare orala. Agitati bine inainte de utilizare.
Adulti, inclusiv varstnici, si copii cu varsta de 12 ani si mai mari: 10-20 ml dupa mese si la culcare (maxim de patru ori pe zi).
Copii cu varsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.
Daca luati mai mult Gaviscon Mentol suspensie orala decat trebuie: daca luati prea mult din acest medicament, este putin probabil sa va faca rau. Cu toate acestea, va puteti simti balonat. Adresati-va medicului dumneavoastra daca acest simptom nu dispare.
Daca uitati sa luati Gaviscon Mentol suspensie orala: daca ati uitat sa luati o doza, nu este necesar sa luati o doza dubla data viitoare, ci continuati sa luati doza obisnuita la momentul potrivit.

Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, Gaviscon Mentol suspensie orala poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Daca apar aceste reactii adverse, opriti administrarea acestui medicament si adresati-va imediat medicului dumneavoastra. Foarte rar (mai putin de 1 din 10000), exista sanse de aparitie a unei reactii alergice la componente. Simptomele acesteia pot include eruptie trecatoare pe piele, mancarime, dificultate in respiratie, ameteli sau umflare a fetei, buzelor, limbii sau gatului.

Forma de prezentare: flacon cu 200 ml suspensie

Data ultimei actualizari: 26-01-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0