Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Faringocalm lamaie 3mg, 12 pastile, Terapia

Faringocalm lamaie 3mg, 12 pastile, Terapia

Faringocalm cu aroma de lamaie, pentru tratarea durerilor in gat si redarea vocii.

Sku: 1360
Producător: Terapia
14,00 lei
Valoare TVA 1,16 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Beneficii:

  • trateaza durerea in gat;
  • actiune analgezica;
  • efect anestezic local;

Compozitie: substanta activa este clorhidrat de benzidamina. O pastila contine clorhidrat de benzidamina 3 mg (echivalent cu benzidamina 2,68mg).

Mod de administrare: utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Pentru adulti, adolescenti si copii cu varsta de 6 ani si peste: 1 pastila de 3 ori pe zi trebuie supta atunci cand necesitati ameliorarea durerii. Nu trebuie sa utilizati mai mult de 3 pastile pe zi. Nu trebuie sa utilizati Faringocalm Miere si Portocala pentru mai mult de 7 zile. Daca simptomele persista sau se agraveaza dupa 3 zile sau daca prezentati febra, durere intensa in gat sau alte simptome, adresati-va medicului dumneavoastra. Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani: acest medicament trebuie administrat sub supravegherea unui adult.

Contraindicatii: nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la clorhidrat de benzidamina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii: daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Faringocalm Lamaie nu trebuie utilizat in timpul sarcinii si alaptarii. 

Forma de prezentare: cutie cu 12 pastile.

Data ultimei actualizari: 18-01-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP