Cautare
×
 x 

Coş gol

Faringo Hot Drink, 8 plicuri

Fără evaluare:
Recenzii 0

Faringo Hot Drink este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatica, pe termen scurt a gripei, starilor febrile, frisoanelor si racelilor comune, inclusiv a cefaleei, durerilor in gat, disconfortului si durerilor, congestiei nazale, sinuzitei precum si a durerii si catarului nazal acut, asociate acesteia Forma de prezentare: 8 plicuri

Sku: 335
Producător:
20,00 lei
Total: 20,00 lei
Valoare TVA 1,65 lei
Au rămas doar 5!

Compozitie:
Substante active sunt paracetamolul, acidul ascorbic si maleatul de clorfeniramina.

Un plic contine paracetamol 500mg,acid ascorbic 200mg,maleat de clorfeniramina 4mg.
Celelalte componente sunt: zahar, acid citric anhidru, zaharina sodica, aroma de lamaie.

Mod de administrare: utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si adolescenti peste 15 ani:
Un plic Faringo Hot Drink de 2-3 ori pe zi. Intervalul intre administrari trebuie sa fie de del putin 4 ore. Daca suferiti de afectare grava a rinichilor, intervalul intre administrari trebuie sa fie de cel putin 4 ore. Daca suferiti de afectare grava a rinichilor,intervalul intre administrari trebuie sa fie de cel putin 8 ore. Continutul unui plic de Faringo Hot Drink se dizolva intr-o cana cu apa fierbinte (aproximativ 200ml). Se obtine o bautura cu aroma de lamaie care se bea fierbinte. Nu dizolvati si nu administrati mai mult de un plic o data.
Pentru tratamentul starilor gripale,este preferabila administrarea acestui medicament cu apa fierbinte, seara, din momentul aparitiei primelor simptome.

Data ultimei actualizari: 17-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0