Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos Amorolfina, 2.5ml, Sandoz

Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos Amorolfina, 2.5ml, Sandoz

Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos este utilizat pentru a trata infectiile fungice ale unghiilor la adulti. Trebuie utilizat doar daca jumatatea superioara sau partile laterale ale unghiei sunt afectate.

Sku: 1049
Producător: Sandoz
76,00 lei
Total: 76,00 lei
Valoare TVA 6,28 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Indicatii terapeutice:
Tratamentul onicomicozei cauzate de dermatofite, drojdii sau mucegaiuri, fara implicarea matricei unghiilor la adulti.
Substanta activa, amorolfina, previne dezvoltarea fungilor si ii distruge.

Doze si Mod de administrare:
Lacul de unghii trebuie aplicat pe unghiile afectate de la maini sau picioare o data pe saptamana.

Mod de administrare:
Pentru utilizare topica. A se aplica pe unghiile afectate.
Inainte de fiecare aplicare, zonele afectate ale unghiilor (in special suprafata unghiilor) trebuie pilite cat mai mult posibil cu o pila de unghii furnizata cu ambalajul. Dupa aceea, suprafata unghiei este curatata si degresata cu un servetel, inmuiat intr-un produs de indepartare a lacului de unghii, livrat impreuna cu ambalajul. Inainte de fiecare aplicare a Exoderil Set 50 2 mg/ml lac de unghii medicamentos, acest proces de indepartare si curatare trebuie repetat, pentru a elimina reziduurile de lac existente. Atentie! Pilele de unghii utilizate pentru tratament nu trebuie sa fie folosite ulterior pentru ingrijirea unghiilor sanatoase.
Dupa aceea, lacul de unghii se aplica cu o spatula pe intreaga suprafata a unghiei afectate si lasat sa se usuce. Pentru fiecare unghie care trebuie tratata, spatula trebuie inmuiata in lacul de unghii. Atentie! Spatula nu trebuie stearsa de gatul sticlei.

Dupa utilizare, spatula trebuie curatata cu un servetel inmuiat in solutie pentru curatarea lacului de unghii. Este important ca pacientul sa se spele pe maini dupa aplicarea Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos. Daca Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos este aplicat pe unghiile de la maini, utilizatorii trebuie sa astepte ca lacul sa se usuce, inainte de a se spala pe maini.

Tratamentul trebuie continuat fara intrerupere pana cand unghia se regenereaza si suprafetele infectate sunt tratate in intregime. In general, durata tratamentului este de 6 luni pentru unghiile de la maini si intre 9 si 12 luni pentru unghiile de la picioare (perioada depinde de gravitate, localizare si suprafata infectiei). Daca dupa 3 luni de utilizare nu se observa nicio ameliorare, trebuie solicitat consult medical.

Forma de prezentare: Flacon 2.5ml

Data ultimei actualizari: 30-05-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
×

TOP
cronjob