Cautare
×
 x 

Coş gol
Exoderil crema, 15 g, Sandoz

Exoderil crema, 15 g, Sandoz

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 29 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Exoderil este un medicament folosit impotriva fungilor, cu utilizare la nivelul pielii

Sku: 1048
Producător: Sandoz
37,00 lei
Total: 37,00 lei
Valoare TVA 3,06 lei
Au rămas doar 2!

Ce este Exoderil si pentru ce se utilizeaza

Exoderil este un medicament folosit impotriva fungilor, cu utilizare la nivelul pielii. Este recomandat in tratamentul urmatoarelor infectii:
- infectii micotice ale pielii sau ale pliurilor pielii (tinea corporis, tinea inghinalis);
- infectii micotice ale piciorului, in special la nivel interdigital, la nivelul talpii si la nivelul unghiilor (oncomicoze);
- infectii micotice ale mainii, localizate la nivel interdigital si la nivelul unghiilor (onicomicoze);
- infectii ale pielii cu Candida;
- Pitiriasis versicolor;
- dermatomicoze inflamatorii (cu sau fara mancarime).

Exoderil are, suplimentar fata de efectul antimicotic si o activitate antibacteriana asupra diferitelor microorganisme gram-pozitiv si gram-negativ, care pot sa apara frecvent asociate infectiilor fungice. Suplimentar, in cursul utilizarii clinice apare efect antiinflamator; acest efect conduce la ameliorarea rapida a semnelor inflamatorii, in particular a mancarimii.

Cum sa utilizati Exoderil

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Exoderil se utilizeaza o data pe zi, in strat subtire, pe zona de piele afectata (in prealabil curatata si uscata) si se maseaza usor.

Chiar daca simptomatologia infectiei de la nivelul pielii (mancarime, arsuri) a disparut rapid, este important sa continuati tratamentul inca doua saptamani dupa disparitia simptomelor infectiei, pentru a se asigura o vindecare permanenta a infectiilor fungice.

Inainte sau in timpul tratamentului infectiilor unghiilor, unghia afectata trebuie taiata cat de scurt posibil si suprafata ei protejata. Infectiile fungice ale unghiilor trebuie tratate mai multe luni, pana cand o alta unghie a crescut.

In vederea vindecarii infectiei fungice (micoza) cat mai curand posibil va rugam sa luati in considerare urmatoarele aspecte:
1. Microbii pot adera la materialul textil realizand un contact cu aria cutanata infectata. De aceea, este necesara schimbarea zilnica a hainelor.
2. O piele normala si in mod particular uscata, asigura o protectie buna in cazul infectiilor fungice. Se recomanda sa evitati acoperirea zonei de piele infectate cu imbracaminte stramta sau obiecte de imbracaminte care permit o ventilatie limitata sau care nu permit ventilatia (de exemplu ciorapi din fibre textile artificiale purtati in pantofi stramti). De asemenea, dupa spalare, trebuie sa uscati bine zona infectata. Orice prosop sau imbracaminte trebuie schimbate zilnic.
3. In cazul piciorului de atlet nu trebuie sa mergeti descaltati acasa, in baie sau, de exemplu in hotel. Aceasta reprezinta calea prin care puteti preveni sa fiti reinfectati si sa preveniti raspandirea ulterioara a microbilor patogeni.
4. Sauna sau baile cu aburi trebuie frecventate numai dupa ce infectia fungica a fost vindecata definitiv.

Daca utilizati mai mult Exoderil decat trebuie
Daca utilizati o doza mai mare de Exoderil trebuie sa contactati medicul dumneavoastra sau farmacistul. Nu s-a raportat niciun caz de supradozaj.

Daca uitati sa utilizati Exoderil
Daca ati uitat sa aplicati crema o data, aplicati-o imediat ce va amintiti. Nu aplicati o cantitate dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca incetati sa utilizati Exoderil
Intrerupeti tratamentul cu Exoderil doar la recomandarea medicului. In general tratamentul cu Exoderil se continua inca doua saptamani dupa disparitia semnelor clinice.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Exoderil poate provoca reactii adverse, cu toate ca acestea nu apar la toate persoanele.

In cazuri izolate pot sa apara: iritatie locala, de exemplu uscaciune, inrosire si senzatie de arsura. Reactiile adverse sunt total reversibile si, de regula, nu necesita intreruperea tratamentului.

Forma de prezentare: tub cu 15 g crema

Data ultimei actualizari: 10-01-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0