Cautare
×
 x 

Coş gol

Esentiale Forte 300 mg, 30 capsule fosfolipide, SANOFI

Fără evaluare:
Recenzii 0

Esentiale Forte 300 mg capsule Fosfolipide Esentiale este un medicament indicat in tratamentul afectiunilor hepatice. Essentiale Forte este utilizat pentru ameliorarea simptomelor, cum sunt inapetenta si senzatie de presiune in hipocondrul drept, aparute ca urmare a afectarii toxico-nutritionale a ficatului si in hepatite. Forma de prezentare : 30 capsule

Sku: 326
Producător:
30,00 lei
Total: 30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist

Compozitie:
Substanţa activă: fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia, conţinând 76% (3-sn-fosfatidil) colină (extractant: etanol 96% (v/v)), 300mg.
Celelalte componente sunt:grăsime solidă(WitepsolW35),ulei de soia rafinat,DL-α-tocoferol, ulei de ricin hidrogenat, grăsime solidă(WitepsolS55),etanol96%,etilvanilină, 4-metoxiacetofenonă, gelatină,apă purificată, dioxid de titan(E171),oxid galben de fer(E172), oxid negru de fer (E172), oxid roşu de fer (E172), laurilsulfat de sodiu.

Mod de administrare:
Doza recomandate pentru copii cu varsta peste 12 ani (aproximativ 43 kg), adolescenti si adulti:
2 capsule (600mg fosfolipide din seminte de soia) de 3 ori/zi (1800 fosfolipide din seminte de soia)
Capsulele se inghit intregi, in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid (preferabil cu un pahar cu apa 200ml)

Precautii:
Dacă sunteţi alergic la preparate din seminţe de soia sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul6).
Datorită conţinutului în ulei din seminţele de soia acest medicament poate provoca reacţii alergice severe.
Înainte să luaţi Essentiale Forte, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau dacă apar alte simptome a căror cauză nu o cunoaşteţi este important să spuneţi medicului dumneavoastră.
Administrarea acestui medicament nu înlocuieşte necesitatea evitării factorilor toxici,care determină afectarea ficatului (de exemplu alcoolul).
În hepatitele cronice (inflamaţie cronică a ficatului),tratamentul adjuvant cu fosfolipide esenţiale din seminţe de soia este justificat numai dacă observaţi că simptomele dumneavoastră sunt ameliorate în cursul tratamentului
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi,aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.
Nu este exclusă interacţiunea între Essentiale Forte şi anticoagulante. De aceea, vă rugăm să îl informaţi pe medicul dumneavoastră dacă urmaţi tratament cu medicamente anticoagulante, deoarece poate fi necesară ajustarea dozei de anticoagulant.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Utilizare la copii:
Deoarece nu au fost efectuate studii clinice specifice cu Essentiale Forte,acest medicament nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12ani.

Data ultimei actualizari: 05-05-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0