Cautare
×
 x 

Coş gol
Dicloreum spumă cutanată, 30 mg/g, 50 g, AlfaSigma

Dicloreum spuma cutanata, 30 mg/g, 50 g, AlfaSigma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Dicloreum conține ca substanță activă diclofenac şi face parte din grupa de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene.
Dicloreum se aplică local la nivelul zonei cu probleme

Prezentare:
47.5 g spuma cutanata si 2.5 g amestec propulsor
Indicații:
durere și inflamație locală în cazul afecțiunilor traumatice sau reumatice ale încheieturilor, muşchilor, tendoanelor şi ligamentelor.
Sku: 1365
Producător: Alfasigma
45,00 lei
Total: 45,00 lei
Valoare TVA 3,72 lei
Au rămas doar 1!

Indicatii:
Dicloreum conține ca substanță activă diclofenac şi face parte din grupa de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene.
Dicloreum se aplică local la nivelul zonei cu probleme și este utilizat pentru a ameliorara durerea și inflamația locală în cazul afecțiunilor traumatice sau reumatice ale încheieturilor, muşchilor, tendoanelor şi ligamentelor.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Dicloreum:
- dacă sunteţi alergic la diclofenac sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Dicloreum, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Ca şi în cazul altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene nu se va folosi Dicloreum 30 mg/g spumă cutanată în timpul sarcinii şi alăptării.
Similar altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, utilizarea de diclofenacului poate afecta fertilitatea femeilor și nu este recomandat femeilor care încearcă să rămână gravide.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Dicloreum nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumeavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată constă în aplicarea Dicloreum pe zona cu probleme o dată până la de trei ori pe zi. La fiecare aplicare,în funcție de mărimea zonei tratate, se pulverizează în palmă o masă circulară de spumă cu diametrul de 3 până la 5 cm (echivalentul a aproximativ 0,75-1,5 grame), şi se freacă
uşor până la absorbţia completă.
Dicloreum se aplică pe polul negativ în cazul unui tratament de tip ionoforeză.
Dicloreum se poate folosi şi în combinaţie cu terapia cu ultrasunete.
A nu se folosi mai mult de 14 zile.
Dacă după 7 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează, trebuie să vă prezentaţi la medic, care va reevalua tratamentul.

Vârstnici:
Persoanele în vârstă trebuie să evite utilizarea Dicloreum în combinaţie cu medicaţia antiinflamatoare pe cale orală sau injectabilă.

Utilizarea la copii:
Dicloreum este contraindicat la copiii cu vârsta mai mică de 14 ani.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este diclofenac. Un gram de spumă cutanată conține 30 mg de diclofenac.
- Celelalte componente sunt: hidroxid de sodiu, macrogol- 6 glicerol caprilocaprinat, fosfolipon 80H, polisorbat 80, alcool benzilic, sorbat de potasiu, fosfat disodic dodecahidrat, acetat de α-tocoferol, aromă de mentă/eucalipt, apă purificată, amestec propulsor (izobutan, n-butan, propan).

 

Data ultimei actualizari: 05-12-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0