Cautare
×
 x 

Coş gol
Canesten Gyn 3, 3 comprimate vaginale, Bayer

Canesten Gyn 3, 3 comprimate vaginale, Bayer

Fără evaluare:
Recenzii 0

Un comprimat vaginal contine 200mg clotrimazol si excipienti: calciu lactat pentahidrat, poli (1-vinil-2-pirolidon), dioxid de siliciu coloidal, lactoza monohidrat, stearat de magneziu, amidon de porumb, metilhidroxipropil celuloza, celuloza microcristalina, acid lactic.

Sku: 1258
Producător: Bayer
42,00 lei
Total: 42,00 lei
Valoare TVA 3,47 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist

In general se constata o imbunatatire vizibila a simptomelor provocate de infectiile fungice vaginale (pruritul, secretii abundente,senzatie de arsura) in primele patru zile de la inceperea tratamentului. Daca semnele externe ale infectiei nu au disparut complet dupa tratament, consulta medicul.

Tratamentul timp de 3 zile consecutive este in general suficient pentru a elimina infectiile fungice. Totusi, daca este necesar tratamentul poate fi urmat de un alt ciclu de terapie. Daca intrerupeti tratamentul, afectiunea se poate reinstala, existand posibilitatea ca infectia sa nu se fi vindecat complet.

Indicatii:

 • Secretii vaginale infectioase provocate de levuri;
 • Inflamatii ale vaginului provocate de levuri – de obicei Candida;
 • Suprainfectii cu bacterii sensibile la clotrimazol.

Mod de administrare: inserati 1 comprimat vaginal pe cat de profund posibil in vagin o data pe zi, seara timp de 3 zile consecutive.

Daca uiti sa utilizezi o doza seara, poti sa iti administrezi comprimatul in dimineata urmatoare. Daca uiti sa utilizezi o intreaga doza, administreaza-ti o doza urmatoarea data si continua tratamentul asa cum este recomandat.

Tratamentul nu trebuie incheiat imediat ce simptomele au disparut ci trebuie continuat sistematic timp de 3 zile.

Daca vaginul este uscat, comprimatele vaginale se pot dizolva doar incomplet. Daca se intampla asa, particule din comprimate vor cadea, regasindu-se in lenjeria de corp. Intr-un asemenea caz, acest tratament trebuie urmat utilizand crema vaginala.

Inserarea, utilizand aplicatorul se face dupa cum urmeaza:

 • Desfaceti aplicatorul pe cat de mult posibil. Trebuie sa introduceti comprimatul vaginal in aplicator in asa fel incat aproximativ jumatate din comprimat sa se situeze in afara aplicatorului cu partea rotunjita in afara. Apasati usor partea rotunda a aplicatorului cu degetul.
 • Trebuie sa introduceti cu atentie aplicatorul in vagin pe cat de profund posibil. Cel mai usor este in pozitia asezat, pe spate.
 • Impingeti cu atentie tija aplicatorului in aplicator, pe cat de mult posibil; in acest fel se pozitioneaza corect comprimatul in vagin. Retrageti aplicatorul.
 • Curatati cu atentie aplicatorul cu apa calduta (nu cu apa fierbinte) dupa utilizare.

Precautii:

 • Consultati medical daca afectiunea a aparut prima data si daca ai avut infectii micotice de acest fel mai mult de patru ori in ultimele 12 luni.
 • Excipientii utilizati in formularea comprimatelor vaginale (in special stearatii) pot afecta integritatea produselor din latex (de exemplu prezervative, diafragme) si pot reduce siguranta acestor produse in cazul utilizarii concomitente.
 • Nu se recomanda tratamentul in perioada ciclului.
 • A nu se lasa la indemana copiilor!
 • Nu trebuie sa utilizati comprimatele vaginale daca stii ca sunteti hipersensibila la substanta activa, clotrimazol sau la oricare din excipienti.
 • Nu trebuie sa utilizati aceste comprimate in timpul sarcinii, decat sub supraveghere medicala.

Reactii adverse:

 • Pot aparea ocazional reactii dermice in zonele afectate (de exemplu, senzatii de arsura si intepatura, inrosirea pielii). In cazuri izolate pot aparea reactii generalizate de hipersensibilitate, de grade diverse de severitate.
 • Aceste reactii pot afecta: pielea (de exemplu, prurit, inrosire), respiratia (de ex.,taierea respiratiei ), circulatia sanguina (de exemplu, o scadere a tensiunii necesitand ingrijire medicala sau chiar pierderea cunostintei) sau la nivel gastrointestinal (de exemplu, greata, diaree).

Forma de prezentare: o cutie cu 3 comprimate vaginale.

Data ultimei actualizari: 03-07-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0