Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Canespor crema 10 mg/g, 20 g, Bayer

Canespor crema este un medicament antifungic cu spectru larg folosit pentru tratamentul infectiilor fungice cutanate.
Este recomandat in tratamentul micozelor tegumentelor determinate de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alti fungi (pitiriazis versicolor, candidoza, tinea pedis, tinea manum, tinea corporis, tinea inguinalis)
Substanta activa din Canespor crema este Bifonazolulv, acesta penetreaza straturile afectate ale pielii, ataca fungii si are efect antiinflamator

Sku: 710
Producător: Bayer
30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Doze si Mod de utilizare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.
Crema canespor se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Se aplica in strat subtire pe zona afectata si se maseaza.
O cantitate mica de crema este in general suficienta pentru a trata o zona de marimea aproximativa a palmei.
Pentru obtinerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol crema trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate.
Durata recomandata a tratamentului este:
Micozele picioarelor, (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) - 3 saptamani
Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) - 2-3 saptamani
Pitiriazis versicolor - 2 saptamani
Eritrasma - 2 saptamani
Candidoza superficiala a pielii - 2-4 saptamani
Recomandari:
Schimbati zilnic toate prosoapele sau articolele de imbracaminte care intra in contact cu zonele afectate.
Aceasta masura de precautie va impiedica raspandirea infectiei fungice la alte parti ale corpului dumneavoastra sau la alte persoane.
Copii: Nu s-au realizat studii aprofundate la copii. Dintr-un studiu clinic, datele raportate nu au indicat ca se pot anticipa reactii adverse severe la copii. Totusi, la sugari si copii mici, bifonazolul nu trebuie utilizat decat sub supraveghere medicala.
Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Urmatoarele reactii adverse au fost raportate la administrarea de bifonazol:
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): reactii de hipersensibilitate;
Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): durere la locul de administrare, umflarea locului de administrare sau zonei respective, reactie alergica cutanata generalizata, reactie alergica cutanata localizata, inrosirea pielii, mancarimea pielii, eruptie cutanata de culoare rosie, descuamarea pielii, eruptie cutanata trecatoare insotita sau nu de mancarime, eczema, uscaciunea pielii, iritatie cutanata, macerarea pielii, senzatie de arsura la nivelul pielii.
Aceste reactii sunt reversibile la oprirea tratamentului.
Daca starea dumneavoastra se inrautateste sau nu se imbunatateste in aproximativ 1 saptamana, trebuie sa va prezentati la medic.
Forma de prezentare: tub cu 20 g crema

Data ultimei actualizari: 18-08-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP