Cautare
×
 x 

Coş gol
Bixtonim Xylo picaturi nazale,1mg/ml, 10ml, Biofarm

Bixtonim Xylo picaturi nazale,1mg/ml, 10ml, Biofarm

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care elibereaza rapid nasul infundat, ajutandu-va pe dumneavoastra sau pe copilul dumneavoastra sa respire mai usor. Bixtonim Xylo este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale in cazul racelii, rinitei vasomotorii si rinitei alergice.

Sku: 1357
Producător: Biofarm
16,00 lei
Total: 16,00 lei
Valoare TVA 1,32 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist

Bixtonim Xylo poate fi utilizat si in tratamentul infectiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. De asemenea, acesta poate fi prescris de catre medicul dumneavoastra in vederea efectuarii unei examinari a nasului.

Compozitie: Substanta activa este clorhidratul de xilometazolina. Produsul contine 1mg de substanta activa intr-un mililitru de solutie. Citeste prospectul pentru mai multe detalii.

Mod de administrare:  Adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 6 ani, doza recomandata este de 2-3 picaturi de 2-3 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), in fiecare nara.

Precautii:

Nu depasiti doza recomandata.

Nu utilizati Bixtonim Xylo in timpul sarcinii si alaptarii.

Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Daca dupa 5 zile de utilizare, starea dumneavoastra nu s-a imbunatatit sau s-a agravat, trebuie sa va prezentati la medic.

Nu utilizati daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra sunteti/este alergic (hipersensibil) la xilometazolina sau la oricare dintre celelalte componente ale Bixtonim Xylo (vezi pct. 6);

Nu utilizati daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti/are o inflamatie a mucoasei nazale neinsotita de secretie (rinita sicca);

Nu utilizati daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti/are presiune intraoculara crescuta (glaucom), in special glaucom cu unghi inchis;

Nu utilizati daca copilul dumneavoastra are varsta sub 6 ani;

Nu utilizati daca ati suferit o operatie prin nas, cum ar fi hipofizectomie trans-sfenoidala sau cu expunere a durei mater.

Forma de prezentare: 10ml

Data ultimei actualizari: 21-06-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 1
Evaluare medie: 5
5 Stele
1
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0

  • Recomand.Servire ireproșabilă, preturi avantajoase
    Duca
    PLOIESTI - Romania
    V-a fost utilă această recenzie? Nu Da Vă mulțumim pentru feedback.