Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Aspirin Plus C 400 mg / 240 mg, 20 cpr efervescente

ASPIRIN PLUS C conţine acid acetilsalicilic şi acid ascorbic ca şi substanţe active şi este utilizat la adulţi si adolescenţi cu vârsta peste 12 ani pentru tratamentul simptomatic al durerilor de cap, durerilor de dinți, dureri în gât, dureri menstruale , dureri musculare și articulare, dureri de spate, dureri articulare minore. Este utilizat şi pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din cadrul racelii si gripei. Forma de prezentare: 20 comprimate efervescente

Sku: 331
Producător:
30,00 lei
Total: 30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Compozitie:
Substanţele active: acid acetilsalicilic, acid ascorbic.
Citrat monosodic, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, acid citric anhidru.
Fiecare comprimat efervescent conţine acid acetilsalicilic 400 mg şi acid ascorbic 240 mg.

Precautii:
- dacă sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau oricare dintre componentele acestui medicament (enumerate la pct. 6);
- dacă aveţi ulcer gastric sau duodenal activ;
- dacă aveţi tendinţă de sângerare crescută (diateză hemoragică);
- dacă aveţi antecedente de astm bronşic indus de administrarea salicilaţilor sau a substanţelor cu acţiune similară, în special antiinflamatoare nesteroidiene;
- dacă sunteţi în ultimul trimestru de sarcină;
- dacă aveţi insuficienţă hepatică gravă;
- dacă aveţi insuficienţă renală gravă;
- dacă luaţi metotrexat în doze de 15 mg/săptămână sau mai mult;
- dacă aveţi insuficienţă cardiacă necompensată;
- dacă aveţi fenilcetonurie.

Aveţi grijă deosebită când luaţi ASPIRIN PLUS C
Dacă aveţi hipersensibilitate la alte analgezice, antiinflamatoare nesteroidiene, la antireumatice şi alţi alergeni sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6); - dacă aveţi insuficienţă hepatică severă sau afecțiuni renale preexistente; - dacă aveţi antecedente de tulburări gastrointestinale (antecedente de ulcer gastric sau duodenal, inclusiv ulcer cronic sau recurent sau antecedente de hemoragii gastro-intestinale); - dacă aveţi inserat un dispozitiv intrauterin ; - dacă aveţi insuficienţă cardiacă necompensată; - dacă luaţi medicamente cu efect anticoagulant; -dacă aveţi deficit congenital de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază - dacă aveţi insuficienţă renală sau insuficienţă cardiovasculară (boli renale vasculare, insuficienţă cardiacă congestivă, depleţie de volum, intervenţii chirurgicale majore, eventimente majore hemoragice).
Pacienţii cu astm bronşic, afecţiuni bronhobstructive cronice, alergie la polen, rinită alergică sau polipi nazali pot reacţiona la analgezicele nesteroidiene prin atacuri de astm bronşic, inflamaţii localizate ale pielii sau mucoaselor (edem Quincke) sau prin urticarie mai frecvent decât alţi pacienţi. Vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest medicament.
Înaintea oricărei intervenţii chirurgicale, medicul sau stomatologul trebuie informat privind utilizarea de ASPIRIN PLUS C. În concentraţii mici, acidul acetilsalicilic scade excreţia de acid uric putând declanşa criza de gută la pacienţii cu excreţie redusă de acid uric.

Dacă după 3-5 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic
Nu se recomandă utilizarea acidului acetilsalicilic la copii.

Citi prospectul inainte de utilizare

Data ultimei actualizari: 18-01-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
×

TOP