Cautare
×
 x 

Coş gol
Sirop Esentin Kids, 100 ml, Sun Wave Pharma

Sirop Esentin Kids, 100 ml, Sun Wave Pharma

Fără evaluare:
Recenzii 0
Esentin Kids este o formulă pe bază de plante cu acțiune sinergică, ce contribuie la menținerea sănătății ficatului (Picrorhiza kurroa), la protejarea lui de toxine (Tinospora cordifolia) și susține digestia și purificarea organismului (Andrographis paniculata).
Esentin Kids conține o selecție atentă de ingrediente naturale, dintre care vom detalia câteva în continuare, pentru a evidenția beneficiile și importanța lor pentru sănătatea ficatului și a sistemului digestiv al copiilor.
Sku: 751
Producător: Sun Wave Pharma
41,00 lei
Total: 41,00 lei
Valoare TVA 3,39 lei
Au rămas doar 2!

Proprietati:
- Picrorhiza kurroa, cunoscută pentru proprietățile sale hepatoprotectoare remarcabile, contribuie la menținerea sănătății ficatului. Totodată, susține capacitatea de autoregenerare a ficatului, ajutând la menținerea sănătății și vitalității acestuia.
- Tinospora cordifolia acționează ca un scut protector pentru orgamism, oferindu-i protecție împotriva toxinelor și substanțelor nocive. Această plantă detoxifiantă contribuie la sănătatea hepatică și facilitează procesul de purificare, asigurând un organism curat și sănătos.
- Eclipta alba are proprietăți benefice asupra funcționării sistemului hepato-biliar. Această plantă contribuie la o digestie sănătoasă și un tranzit intestinal echilibrat. Eclipta alba contribuie la menținerea sănătății sistemului digestiv, asigurând confortul zilnic.
- Emblica officinalis, cunoscută și sub denumirea de Amla, joacă un rol important care contribuie în susținerea digestiei și a unui tranzit intestinal normal. Emblica officinalis contribuie la menținerea unui sistem digestiv sănătos și funcțional, oferind copiilor o bază solidă pentru o sănătate de invidiat.

Esentin Kids reprezintă alegerea ideală pentru părinții responsabili, dornici să ofere copiilor lor susținere pentru sănătatea ficatului și a sistemului digestiv. Această formulă, reprezintă o soluție naturală și eficientă pentru protejarea organismului celor mici și menținerea unui stil de viață sănătos.

Mod de administrare:
1-3 ani: 5 ml x 2 ori/zi
4-6 ani: 7.5 ml x 2 ori/zi
7-12 ani: 10 ml x 2 ori/zi
> 12 ani: 15 ml x 2 ori/zi

Compoziție:
Phyllanthus niruri (meniran) - 80 mg
Tinospora cordifolia (guduchi) - 60 mg
Eclipta alba (margaretă) - 40 mg
Emblica officinalis (afin indian) - 40 mg
Ocimum sanctum (busuioc sfânt) - 40 mg
Picrorhiza kurroa (gentiană indiană) - 20 mg
Embelia ribes (embelia cu floare albă) - 20 mg
Andrographis paniculata (echinacea indiană) - 20 mg

Ingrediente:
Zahar; apa purificata; extract din planta întreaga de Phyllanthus niruri; extract din tulpina de Tinospora cordifolia; extract din planta întreaga de Eclipta alba; extract din fructe de Emblica officinalis; extract din planta întreaga de Ocimum sanctum; colorant: caramel; extract din rizomi de Picrorhiza kurroa; extract din fructe de Embelia ribes; extract din partile aeriene de Andrographis paniculata; aroma de menta; conservanti: benzoat de sodiu si sorbat de potasiu; acidifiant: acid citric.

Prezentare: 100ml

Data ultimei actualizari: 15-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0