Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Linex Baby picaturi orale, suspensie, 8ml, Sandoz

Linex Baby picaturi orale, suspensie, 8ml, Sandoz

Linex Baby picaturi orale, suspensie contine bacterii lactice vii, liofilizate din genul Bifidobacterium care contribuie la restabilirea si mentinerea echilibrului microflorei intestinale

Sku: 1366
Producător: Sandoz
44,00 lei
Valoare TVA 3,63 lei
Descriere

Bifidobacteriile sunt microorganisme benefice prezente in mod normal la nivelul tractului intestinal,facand parte din microflora intestinala. Microflora copiilor alaptati la san este alcatuita in principal din bifidobacterii, considerate foarte importante pentru sanatatea copiilor mici. Aceste bacterii mentin echilibrul acidobazic necesar pentru functionarea corespunzatoare a enzimelor digestive, previn inmultirea microorganismelor periculoase, influenteaza motilitatea intestinala si stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar. Echilibrul microflorei intestinale poate fi perturbat de mai multi factori, printre care tratamentul cu antibiotice sau dietele neadecvate. Dezechilibrul florei intestinale are numeroase consecinte neplacute si se poate manifesta sub forma de colici, diaree, constipatie, dermatita atopica.

Ingrediente/1g suspensie:

51mg Bifidobacterium animalis subsp.Lactis DSM 15954(contine 11 mg sucroza,6mg maltodextrina si 5 mg ascrobat de sodiu). Fiecare gram de suspensie contine cel putin 1 x 10 12 unitati formatoare de colonii, 949mg ulei de floarea soarelui(contine alfa-tocoferol 200mg/kg,acid citric 10mg/kg).

Mod de utilizare:

In cazul in care copilul dumneavoastra urmeaza un tratament cu antibiotice va recomandam sa utilizati Linex Baby picaturi orale,suspensie la cel putin 3 ore dupa administrarea de antibiotic. Este de preferabil sa utilizati Linex Baby picaturi orale, suspensie in timpul meselor. Nou-nascuti si copii cu varsta de pana la 12 ani: 6 picaturi o data pe zi,de preferat in timpul mesei. Administrarea bifidobacteriilor este benefica pentru mentinerea si/sau restabilirea echilibrului fiziologic al microflorei intestinale.

Contraindicatii:

Nu utilizati Linex Baby picaturi orale, suspensie, in cazul in care copilul: are hipersensibilitate (alergie) la substanta activa sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului are deficiente ale sistemului imunitar (de exemplu, infectii cu HIV).

Forma de prezentare: 8 ml

Data ultimei actualizari: 13-01-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP