Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Eubiotic Baby picaturi, 8 g, Labormed

Eubiotic Baby picaturi, 8 g, Labormed

Eubiotic Baby picaturi reprezinta o combinatie din cele mai studiate tulpini probiotice din lume, special conceputa pentru bebelusi inca din prima zi de viata

Prezentare:
picaturi 8 grame
Sku: 1147
Producător: Labormed
38,00 lei
Valoare TVA 3,14 lei
Descriere

Eubiotic Baby picaturi se adreseaza bebelusilor si copiilor care urmeaza un tratament cu antibiotic, prezinta colici, prezinta simptome de dermatita, femeilor insarcinate, a celor care alapteaza, sau adultilor in general.

Indicatii:

Reducerea riscului aparitiei diareii si a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale in urma consumului de antibiotice, reducerea riscului aparitiei si severitatii colicilor, reducerea riscului aparitiei si severitatii dermatitei

Ingrediente:

Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus rhamnosus GG®, Lactobacillus rhamnosus GG® (LGG) este cea mai documentata tulpina probiotica din lume, peste 1000 de publicatii stiintifice si 300 de studii clinice demonstrandu-i beneficiile in regenerarea florei intestinale, Lactobacillus rhamnosus GG® (LGG) a demonstrat beneficii in:

Mod de utilizare:

Este necesar sa se administreze 6 picaturi de Eubiotic Baby picaturi zilnic, in doza unica, pe toata durata manifestarii simptomelor. O doza contine 1 miliard bacterii lactice vii.

Eubiotic Baby picaturi se poate administra fie ca atare, intr-o lingurita, fie impreuna cu alimente sau lichide. Produsul nu trebuie dizolvat in lichide fierbinti pentru a nu afecta culturile lactice vii.

In cazul in care produsul se administreaza pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomanda administrarea Eubiotic Baby picaturi la un interval de 3 ore dupa administrarea acestora si inca o saptamana dupa terminarea tratamentului cu antibiotic. A se agita bine inainte de utilizare. Produsul nu se refrigereaza.

Data ultimei actualizari: 11-01-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP