Cautare
×
 x 

Coş gol

Cutaden Bebe Cremă protectoare 40 g Antibiotice a+

Fără evaluare:
Recenzii 0

Cutaden Bebe Cremă protectoare 40 g este o cremă protectoare recomandată atunci când bebe mic are iritație de scutec sau prezintă mâncărimi sau înroșire a pielii provocată de diverși factori: expunere prelungită la soare, intrarea în contact cu diferite substanțe cu potențial alergizant, diversificarea alimentației sau erupțiile dentare care predispun la scaune dese. Iritația fundulețului, sau de scutec, este una dintre cele mai frecvente forme de iritații și poate apărea în primii trei ani ai copilului, cu precădere între lunile 6 și 8. În termeni medicali, ea este o dermatită de contact iritativă ce se manifestă prin apariția de plăci eritemato-scuamoase pe suprafețele interne ale coapselor, pe fese, pe organele genitale sau în zona abdominală inferioară, provocându-i bebelușului disconfort. Forma de prezentare: tub 40 g unguent

Sku: 214
Producător:
13,00 lei
Total: 13,00 lei
Valoare TVA 2,08 lei
Epuizat

Beneficii Cutaden Bebe
-  roșeață și iritațiile sunt reduse vizibil iar pielea bebelușului se reface rapid și devine moale și netedă;
-  Cutaden Bebe menține sănătatea pielii bebelușilor care poate fi mai sensibilă deoarece nu este complet dezvoltată;
-  conține un număr minim de ingrediente selecționate pentru rolul emolient și protector asupra tegumentelor sensibile;
-  prezența unei forme naturale de vitamină E prin complexul biofuncțional Vital ET, indicat în tratamentul pielii sensibile și care acționează prin reducerea iritațiilor cutanate induse de diferite agresiuni externe
-  este un bun emolient și formează un strat protector la nivel cutanat.


Ingrediente Cutaden Bebe
Crema conține un număr minim de ingrediente, special selecționate pentru rolul emolient și protector asupra tegumentelor sensibile.
-  o formă naturală de vitamină E, Vital ET , α-tocoferol în varianta fosforilată, care protejează lipidele din membrana celulară de a fi degradate oxidativ, hrănind durabil pielea. Vital ET® și-a dovedit eficiență în tratamentul tegumentelor sensibile prin reducerea aspectului de roșeață a pielii indus de diferite agresiuni externe:bacteriene și mecanice.
-  Ihtiolul, folosit ca un valoros antibacterian în îngrijirea pielii de peste un secol, conferă produsului un miros specific.
-  Oxidul de zinc este utilizat pentru calitățile de astringent, adsorbant și desicant. Formează o barieră temporară peste țesuturile expuse, cu efect în reducerea secrețiilor lichide și favorizarea reepitelizării. Acest ingredient nu se absoarbe la nivel cutanat, fiind ca urmare non-iritant și non-alergenic.
Compoziție: Petrolatum, P EG-20 Stearate, Propylene Glycol Stearate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Ichthammol, Disodium Lauriminodipropionate, Tocopheryl Phosphates.

Mod de utilizare
Cutaden Bebe se aplică în strat subțire pe pielea curată și se masează ușor.
Cutaden Bebe nu se utilizează în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Cutaden® Bebe nu se aplică pe leziuni suprainfectate sau exudative.

Data ultimei actualizari: 05-10-2021

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0