Cautare
×
 x 

Coş gol
Carmol Junior, 10 capsule, Biofarm

Carmol Junior, 10 capsule, Biofarm

Fără evaluare:
Recenzii 0

Datorita texturii uleioase, dar si a efectelor sale tonice si revigorante, Carmol Junior este ideal pentru masajul bland al membrelor si toracelui copiilor.

Sku: 1177
Producător: Biofarm
18,00 lei
Total: 18,00 lei
Valoare TVA 2,87 lei
Epuizat

Beneficii:

- In urma aplicarii la nivelul pielii, datorita componentelor volatile, apare o senzatie placuta de racorire si revigorare.

- Uleiul de masline are proprietati hidratante, pielea devenind moale si catifelata.

- Uleiul de brad, alaturi de terpineol, mentol si eucaliptol, parfumeaza, tonifica si improspateaza pielea.

Ingrediente: Ulei de masline, Ulei de brad, terpineol, levomentol, eucaliptol, limonene.

Mod de utilizare:

- Produsul este potrivit entru copiii de peste 2 ani si adulti.

- Extremitatea efilata a capsulei se taie cu o foarfeca, tinand capsula orientata in jos si departe de fata, pentru a evita contactul accidental al solutiei cu ochii.

- Continutul capsulei se aplica prin masaj bland la nivelul toracelui sau la nivelul membrelor, iar aplicatiile locale se pot repeta de 2 ori pe zi. Dupa utilizare, mainile se spala bine.

- Durata maxima recomandata pentru utilizare neintrerupta este de 7 zile consecutive

Atentionari:

- Solutie este doar pentru uz extern, nu trebuie inghitita. Daca produsul este inghitit accidental, adresati-va medicului si aratati acestuia prospectul si/sau ambalajul produsului.

- Nu se foloseste sub pansament compresiv, nu se aplica pe rani sau piele iritata si nu se vor masa segmentele corporale care prezinta dilatatii vasculare (vene varicoase).

- Se va evita contactul cu ochii, nasul, gura si membranele mucoase. In cazul contactului cu ochii si fata, imediat clatiti bine cu apa calda si sapun.

- In cazul in care senzatiile de disconfort tranzitorii sunt extrem de intense, produsul trebuie sa fie indepartat de pe piele, clatiti bine cu apa calda si sapun.

-  In cazul in care utilizatorul prezinta tuse cu expectoratie abundenta sau este cunoscut cu afectiuni cronice insotite de tuse (astm bronsic, emfizem pulmonar, bronsita cronica) trebuie sa cereti sfatul medicului inainte de a folosi acest produs.

- A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

- Nu se va utiliza in cazul copiilor sub 2 ani.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 capsule moi

Data ultimei actualizari: 18-01-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0