Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Bepanthen 100g Bayer unguent pentru iritațiile de scutec

Unguent pentru iritațiile de scutec Bepanthen 100g Bepanthen unguent (panthenol 5%) acționează pe două căi pentru a îngriji și proteja pielea împotriva cauzelor eritemului fesier. Forma de prezentare: tub 100g unguent

Sku: 217
Producător:
46,00 lei
Total: 46,00 lei
Valoare TVA 7,34 lei

Proprietăți:

Susține refacerea naturală a pielii - Bepanthen unguent asigură menținerea hidratării pielii, oferind condiții optime pentru refacerea pielii delicate a bebelușului dumneavoastră. 
Cu un conținut de Provitamina B5 (panthenol), Bepanthen unguent a fost creat special pentru a susține refacerea naturală a pielii, menținând-o hidratată, moale și catifelată.

Protejează pielea sensibilă a bebelușilor - Bazat pe studii clinice, Bepanthen unguent acționează prin formarea unei pelicule transparente, de durată, protejând chiar și cea mai sensibilă piele împotriva frecării și agenților iritanți. 
Formula apa-in-ulei păstrează pielea sănătoasă și hidratată și este esențială pentru menținerea barierei protectoare a acesteia.

Instrucțiuni de folosire:

Bepanthen unguent se aplică în strat subțire pe fundulețul curat și uscat al bebelușului la fiecare schimbare a scutecului. 
Bepanthen unguent oferă bebelușului comfort suplimentar deoarece nu se lipește de scutec și este ușor de îndepărtat.

Data ultimei actualizari: 17-05-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP