Cautare
×
 x 

Coş gol
Ascovit cu aroma de capsuni 100 mg, 20 comprimate, Omega Pharma

Ascovit cu aroma de capsuni 100 mg, 20 comprimate, Omega Pharma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Ascovit cu aroma de capsuni este un supliment alimentar ce contine vitamina C, destinat administrarii copiilor si adultilor, util pentru a suplini carenta de vitamina C ce poate sa apara datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Vitamina C din compozitia Ascovit intareste imunitatea organismului, favorizeaza depunerea calciului in oase, intervine in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un tonic foarte bun al capilarelor. Vitamina C intervine in metabolismul energetic si mineral, respectiv in procesul absorbtiei si distributiei ionilor metalici (ex.: fier) la nivelul tesuturilor. 

Sku: 1051
Producător: Omega Pharma
13,00 lei
Total: 13,00 lei
Valoare TVA 1,07 lei
Au rămas doar 2!

Beneficii:

Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si protejeaza impotriva infectiilor, favorizeaza absorbtia, circulatia si stocarea fierului, prevenind anemiile, asigura protectia celulelor impotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi.

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine acid ascorbic (Vitamina C) 100 mg, aroma de capsuni 3 mg, excipienti pentru un comprimat.

Mod de utilizare:

Copii peste 3 ani: doza zilnica recomandata este de 1-2 comprimate, adulti: doza zilnica recomandata este de 1-3 comprimate, comprimatele se lasa sa se topeasca in gura sau se mesteca.

Atentionari:

Vitamina C poate provoca precipitarea uratilor si oxalatilor in urina acida, precipitarea sulfamidelor sau rareori poate cauza diaree.  Nu trebuie utilizat in caz de: litiaza renala, talasemie, stari de supraincarcare cu fier, deficit de acid folic sau la cei care primesc frecvent transfuzii sanguine.

Forma de prezentare: 20 comprimate masticabile

Data ultimei actualizari: 11-07-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0