Cautare
×
 x 

Coş gol
Cicatridina supozitoare, 10 bucati, Farma Derma

Cicatridina supozitoare, 10 bucati, Farma Derma

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 39 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Cicatridina supozitoare este un tratament adjuvant in procesul de vindecare al hemoroizilor, al fisurilor si rupturilor anale, al fistulelor perianale, criptitelor, proctitelor si altor boli proctologice.

Sku: 794
Producător: FARMA DERMA
75,00 lei
Total: 75,00 lei
Valoare TVA 11,97 lei
Epuizat

Acidul hialuronic este principiul activ al supozitoarelor Cicatridina. Acesta stimuleaza vindecarea rapida a mucoasei canalului anal, prevenind inflamatia. In plus, formeaza un strat de gel pe suprafata mucoasei ce actioneaza ca o bariera de protectie, restabilind umiditatea naturala.Cicatridina supozitoare este un tratament adjuvant in procesul de vindecare al hemoroizilor, al fisurilor si rupturilor anale, al fistulelor perianale, criptitelor, proctitelor si altor boli proctologice. Acidul hialuronic este principiul activ al supozitoarelor Cicatridina. Acesta stimuleaza vindecarea rapida a mucoasei canalului anal, prevenind inflamatia. In plus, formeaza un strat de gel pe suprafata mucoasei ce actioneaza ca o bariera de protectie, restabilind umiditatea naturala.In cazul hemoroizilor si fisurilor anale, Cicatridina supozitoare accelereaza procesul de regenerare si vindecare a tesutului, prelungeste perioada dintre recidive sau le elimina complet.

Beneficii:
• elimina durerea si starea de discomfort cauzate de hemoroizi si fisuri anale
• intareste peretii vaselor sanguine si imbunatateste circulatia sangelui la nivel local
• administrare usoara, de un singur supozitor pe zi
• se poate administra pe perioade mai lungi de timp deoarece efectele secundare sunt minime

Ingrediente:
Fiecare supozitor contine: Hialuronat de sodiu - 5 mg, extract de ulei de Centella Asiatica – 60 mg, extract de ulei de Galbenele – 60 mg, extract de ulei de Aloe Vera – 60 mg, ulei esential din Arbore de Ceai – 2 mg, gliceride semisintetice, BHT.

Mod de utilizare:
Adulti: 1 supozitor pe zi. Durata utilizarii depinde de evolutia simptomelor. Daca este necesar, produsul se poate utilizata perioade mai lungi de timp.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 supozitoare

Data ultimei actualizari: 27-12-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0