Cautare
×
 x 

Coş gol
CicaSilver Spray Cicatrizant, 125 ml, Sakura Italia

CicaSilver Spray Cicatrizant, 125 ml, Sakura Italia

Fără evaluare:
Recenzii 0

CicaSilver Spray Cicatrizant este un dispozitiv medical utilizat cu mare eficacitate in vindecarea leziunilor acute si cronice ale pielii.

Sku: 1097
Producător: Sakura Italia
50,00 lei
Total: 50,00 lei
Valoare TVA 7,98 lei
Au rămas doar 9!

CicaSilver Spray Cicatrizant cu acid hialuronic , pudra de Argint, viaminele A si E , are proprietati antimicrobiene si cicatrizante, folosit in cicatrizarea escarelor, arsurilor, leziunilor superficiale si ulceratiilor.

Continutul de Vitamina E si Colagen din Acacia creste semnificativ eficienta produsului;
Fata de alte produse existente pe piata, continutul de Argint coloidal, Colagen din Acacia,Vitamina E si Ulei de migdale, confera produsului CicaSilver un grad superior de eficienta.

Recomandari:
Utilizare locala pentru accelerarea vindecarii si prevenirea aparitiei cicatricilor pentru leziunile cutanate neinfectate, zgarieturi, escoriatii, fisurile tegumentului, taieturi, plagi chirurgicale minore si arsuri localizate de gradul I si II.
Se aplică de 2-3 ori pe zi, după curătarea zonei de tratament.

ACTIUNE:
- Accelereaza timpul de vindecare a ranilor, ulceratiilor, escarelor, plagilor chirurgicale, arsurilor;
- Previne formarea cicatricilor;
- Particulele de argint formeaza un film protector impotriva agentilor patogeni.
- Acidul Hialuronic, VitaminaE, Colagenul din Acacia și Uleiul de migdale, prin proprietatile hidratante, formeaza o pelicula-un sistem capabil sa hidrateze corect micromediul plagii pentru a asigura regenerarea pielii, sustinand procesele fiziologice de reparare a tesutului.
- In această formula, Argintul micronizat are efect activ impotriva unei game largi de bacterii, fungi si virusi, reduce frecventa schimbarii pansamentului prin efect conservant, scade semnificativ riscul contaminarii plagii si accelereaza vindecarea.

Mod de utilizare :
Se agita flaconul pentru ca bila din interior sa omogenizeze continutul ; se pulverizeaza pe rana de la o distanta de 15-20 cm. Inainte de utilizare, se recomanda curatarea plagii .
Pentru o eficenta sporita in tratarea escarelor, se recomanda si folosirea pansamentelor si a saltelei antiescare.

Prezentare: 125 ml

Data ultimei actualizari: 28-06-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0