Cautare
×
 x 

Coş gol

Vitella Versi Gel Dermatologic 100ml

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 467 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Vitella Versi gel dermatologic este creat pentru îngrijirea pielii oriunde pe corp. Ajută la rezolvarea problemelor cauzate de fungi. Principalele probleme sunt Pitiriazisul versicolor si dermatita seboreică. Forma de prezentare: Flacon 100ml Producător: Benemedo Indicații terapeutice: Pitiriazis versicolor, Gel pentru aplicare pe piele în Tinea Versicolor

Sku: 260
Producător:
50,00 lei
Total: 50,00 lei
Valoare TVA 7,98 lei
Au rămas doar 6!

Compoziție

Aqua, Olea Europaea, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Carbomer, Piroctone Olamine (Octopirox), Triethanolamine, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichthyol Pale), Climbazole

Mod de administrare:

Se aplică pe zonele afectate o dată pe zi. Masaţi până intra în piele (1-2 minute). Înainte de utilizare se recomandă un duș cu gelul Mediket Versi. Utilizaţi Vitella Versi pentru 3-4 săptămâni și continuați cu Mediket Versi pentru alte 4-5 săptămâni.

Substanțe active:

Octopirox şi ihtiol alb.

Cum acționează :
Vitella Versi conține octopirox și ictiol alb, care împreună cu alte ingrediente asigură o îngrijire considerabilă a pielii și elimină apariția Tinea versicolor (pitiriazis versicolor). Aceste substanțe previn mâncărimea pielii , de exemplu în cazul seboreei sau atopiei.
Octopirox limitează producția crescută de celule și bacterii , ceea ce în cantități mai mari poate duce la apariția unor pete pe piele și alte probleme.Iththol alb acționează ca un agent antiinflamator, anti-proliferativ și anti-bacterian și reduce producția de sebum.
Atunci când este utilizat în mod regulat, Vitella Versi estompează petele maronii pe piele. Produsul a fost testat dermatologic. Vă recomandăm să consultați un dermatolog dacă suspectați că aveți o boală dermatologică. Același lucru este valabil dacă semnele de pe pielea ta nu dispar.

Cine poate utiliza :

Folosiți Vitella Versi pentru afecțiuni ale pielii asociate cu Tinea versicolor. Se recomandă utilizarea Vitella Versi împreună cu gelul de duș Mediket Versi, care indepărtează fungii prezenţi pe pielea și scalpul persoanelor afectate. Spre deosebire de Mediket Versi gel de duș Vitella Versi este un gel care rămâne pe corp și se spală la următorul duș.

Data ultimei actualizari: 19-02-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0