Cautare
×
 x 

Coş gol

Mask Clean Acne gel purifiant facial, 150 ml, Solartium

Fără evaluare:
Recenzii 0

Gel pentru curățarea delicată a tenului cu sensibil cu tendința anceica.Curată în profunzime pielea fără să o usuce excesiv sau să o irite.


Forma de prezentare: Flacon 150ml


Producător: Laboratoarele Farmaceutice Krymi, Italia.


Indicații terapeutice: piele sensibilă, piele cu tendința acneică

Sku: 146
Producător:
45,00 lei
Total: 45,00 lei
Valoare TVA 7,18 lei
Au rămas doar 4!

Compoziție:

Aqua, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Hydroxyethilcellulose, Caprylyc/Capryl Glucoside, Urea Peroxide, Polysorbate 20, Carboxymethyl Betaglucan, Allantoin, Etidronic acid, Parfum.

Mod de administrare:
Distribuiți o cantitate mică de gel pe zona interesată și masați ușor pentru a elimina impuritățile. Clătiți apoi cu apă călduță sau curățați zona cu ajutorul unor șervețele umede.
Se recomandă utilizarea dimineața și seara pe toată perioada tratamentului.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.
Evitați contactul cu ochii.În caz de contact cu ochii clătiți imediat.

Cum acționează :
Mask Clean asigură o curățare delicată a tenului hiperseboreic, sensibil de excesul de sebum sau impurități, fără a induce uscarea sau iritarea pielii, cu efect antimicrobian, emolient și de reparare a barierei de protecție a pielii.
Studiile clinice au demonstrat că Peroxidul de Uree are un spectru de acțiune larg, reducând numărul de bacterii de pe suprafața pielii și favorizând regenerarea barierei de protecție a pielii. În asociere cu Beta-Glucanii, substanțe din familia polizaharidelor care se găsesc în mod natural în piele, stimulează imunitatea înnăscută în infecțiile bacteriene sau fungice și are poprietati antioxidante și regenerante.
Mask Clean este un preparat dermocosmetic sub formă de gel de spălare și curățare a tenului acneic, potrivit pentru utilizarea în timpul tratamentelor specifice antiacneice care pot induce o sensibilizare a pielii. Formula sa hipoalergenică, fără coloranți, paraben sau etanol este destinată curățării blânde a tenului sensibil, hiperseboreic, cu efect purifiant și de calmare a pielii iritate.
Mask Clean este singurul dermocosmetic care conține Peroxid de Uree, un principiu activ unic, care la nivelul pielii se desface în Peroxid de Hidrogen, un bactericid cu spectru larg care reduce populația de bacterii Gram + și Gram – de pe suprafața pielii și Uree, o substanță activă cu proprietăți keratolitice și emoliente, care ameliorează seboreea și întărește bariera de protecție a pielii. Pe lângă Peroxidul de Uree, Mask Clean conține și Beta-Glucani, cu rol de a stimula imunitatea locală în infecțiile bacteriene sau fungice, având și efect antioxidant și regenerant.
Mask Clean este un dermocosmetic special creat pentru utilizarea concomitentă cu produsele de tratament Mask și Mask Plus.

Data ultimei actualizari: 06-05-2022

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0