Cautare
×
 x 

Coş gol

Mask Acne Gel 30 ml

Fără evaluare:
Recenzii 0

Mask Acne Gel este un preparat antiacneic care contine substante medicamentoase recomandate in tratamentul acneei vulgare usoare pana la moderate, asociate cu puncte albe sau negre (comedoniana). Mask este o combinatie unica de retinoid farmaceutic, Tretinoin, potrivita si tenului mai sensibil, in asociere cu Acidul Glicolic ,cu actiune exfolianta care ajuta la eliminarea mai rapida a leziunilor acneice, prevenind totodata formarea petelor sau cicatricelor postacneice. Forma de prezentare: flacon airless 30 ml gel Indicatii terapeutice: Tratamentul acneei vulgare usoare pana la moderate, Adjuvant al terapiei orale cu antibiotice in acneea vulgara moderat-severa si severa, Mentinerea rezultatelor terapeutice in urma tratamentelor antiacneice combinate

Sku: 291
Producător:
75,00 lei
Total: 75,00 lei
Valoare TVA 11,97 lei
Epuizat

Compozitie:
Polivinil Alcool, Acid Retinoic (Tretinoin), Acid Glicolic, Propilenglicol, PEG-7- Gliceril Cocoat, Aminometilpropanol, Hidroxietil celuloza, Imidazolidinil uree, Disodium Edta, BHT, Apă.

Mod de administrare:
Inainte de aplicare, asigurati-va ca pielea curatata si demachiata. Pentru curatarea tenului, utilizati produse blande, fara continut agenti surfactanti si evitati cosmeticele cu efect astringent, abraziv sau exfoliant in timpul tratamentului.
Aplicati gelul in strat subtire pe leziunile acneice sau zona in care apar frecvent acestea, respectand cantitatea eliberata de dozator. Dimineata curatati tenul cu apa calduta si aplicati o crema hidratanta, noncomedogenica, cu factor de protectie solara.
Pentru rezultate optime, se recomanda aplicarea zilnica a gelului pana la obtinerea rezultatului dorit. Nu exista contraindicatii sau limitari in cazul utilizarii prelungite a produsului.

Atentionari si precautii:
Se recomanda respectarea dozajului si frecventei de aplicare mentionate in prospect
Nu se recomanda administrarea in caz de hipersensibilitate dovedita la componente
Nu exista studii privind siguranta administrarii in sarcina sau alaptare, nu se recomanda in aceasta perioada
Evitatati expunerea prelungita la razele UV in timpul tratamentului
Utilizati dimineata cosmetice hidratante, cu factor de protectie solara
Evitati utilizarea in timpul tratamentului a cosmeticelor exfoliante, abrazive, cu continut de etanol sau cu efect de uscare a pielii
Doar pentru uz extern.


Cum actioneaza:

Studile clinice au demonstrat ca datorita formulei sale, tratamentul cu Mask Acne Gel actioneaza asupra principalilor factori implicati in acneea vulgara:

Tretinoin- efect sebostatic si de reducere a secretiei de sebum
Tretinoin + acid glicolic- actiune keratolitica si de eliminare a comedoanelor mature
Tretinoin- actiune directa asupra microcomedoanelor si inhibarea formarii noilor leziuni acneice
Tretinoin + acid glicolic- scadere a cantitatii de pigment melanic si preventia pigmentarii postinflamatorii
Tretinoin + acid glicolic- stimulare a regenerarii celulare si preventia cicatricelor postacneice
In studiile clinice, evaluarea rezultatelor s-a facut la 1, 2 si 3 luni de la initierea tratamentului.

In prima luna de tratament, la unii pacienti s-a observat o exacerbare a leziunilor acneice, datorita faptului ca tretinoinul actioneaza si asupra microcomedoanelor, leziunile microscopice nedepistate initial. Acest fenomen este normal si nu este recomandata intreruperea tratamentului.

Data ultimei actualizari: 12-06-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0