Cautare
×
 x 

Coş gol
Emulsie pentru piele uscata Psorilys, 500ml, Lab Lysaskin

Emulsie pentru piele uscata Psorilys, 500ml, Lab Lysaskin

Fără evaluare:
Recenzii 0

Emulsie de tip ''Ulei în apă '' pentru o penetrare foarte rapidă la nivelul epidermei. Forma de prezentare: Flacon 500ml Producător: LysaSkin Laboratoires Indicații terapeutice: piele uscata, fragila, sensibila, tratamentul dermatitei , psoriazisului

Sku: 256
Producător: LAB LYSASKIN
110,00 lei
Total: 110,00 lei
Valoare TVA 17,56 lei
Au rămas doar 1!

Apă, uree, clorură de sodiu, glicerină, lactat alchil C12-13, lactat de sodiu, stearet-2, butyrospermum parkii (unt de shea), prunus armeniaca (cais) ulei de sîmburi de palmier, paraffinum liquidum (ulei mineral), cera alba (ceară de albine), petrolatum, buxus chinensis (ulei de jojoba), alcool cetilic, stearet-21, squalan, glycine soja sterol (boabe de soia), alantoină, pantenol, acetat de tocoferil, acid lactic, dimeticon, gumă de xantan, fenoxietanol, hidroxipropil fosfat de amidon, metilparaben, propilparaben, hidroxid de sodiu, parfum (aromă).

Mod de administrare:
Aplicați Psorilys 1 dată sau de 2 ori pe zi, după spălare.
A nu se utiliza pe pielea lezată.Opriți aplicarea dacă observați orice reacție adversă, chiar dacă este minoră și consultați un medic.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.
Evitați contactul cu ochii.În caz de contact cu ochii clătiți imediat.

Cum acționează :
Formulă brevetată cu URODIUM (Uree10%, Clorură de Sodiu 5%), un ingredient activ care sporește efectul de hidratare al ureeri și îl păstrează disponibil pentru piele mai mult timp.
Emulsia Psorilys are o acțiune intensă de hidrataee asupra pielii cu tendința de descuamare, elimină descuamarea și previne reapariția acesteia, oferind pielii confort, suplețe și senzație de calmare.

Cine poate utiliza :
Este potrivit atât pentru copii mai mari de 3 ani cât și pentru adulți.

Data ultimei actualizari: 30-01-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0