Cautare
×
 x 

Coş gol
Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm

Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm

Fără evaluare:
Recenzii 0
Apreciat și solicitat de clienți! A fost vândut deja de peste 36 de ori ceea ce demonstrează încrederea pe care o au consumatorii în calitatea și utilitatea acestuia
Suntem mândri să oferim un produs care să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Mareste apetitul sexual, produce erectii ferme, asigura placere sexuala superioara.

Prezentare:
o cutie cu 4 capsule
Sku: 1313
Producător: Parapharm
50,00 lei
Total: 50,00 lei
Valoare TVA 4,13 lei
Au rămas doar 2!

Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp. Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea de plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Beneficii:

  • Erectii ferme de lunga durata;
  • Senzatie de tinerete si vigoare;
  • Atractie sexuala marita;
  • Placere sexuala sporita.

Ingrediente: extract de Muira puama 10:1, extract de Catuaba 1:1, extract de Ginseng siberian, extract de Guarana 5:1, extract de Tribulus terrestris 10:1, extract de Epimedium, extract de Polygonum multiflorum 10:1.

Mod de administrare: 2 capsule (dar nu mai mult de 4 capsule/zi) cu 2 ore inaintea actului sexual. La administrari repetate, in timp, se obtin efecte net superioare.  

Atentionari: este contraindicat la afectiuni cardiace grave si in toate cazurile in care efortul fizic este contraindicat!

Data ultimei actualizari: 04-08-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0