Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Vitix Gel Reglator al Pigmentarii, 50 ml, ACM

Vitix Gel Reglator al Pigmentarii, 50 ml, ACM
Vitix Gel Reglator al Pigmentarii, 50 ml, ACM

Gelul Vitix împotriva petelor pigmentare unifică tonul de culoare a pielii, previne pigmentarea nedorită și acționează împotriva apariției petelor noi


Producător: Laboratoire Dermatologique ACM
SKU :716
102,00 lei
Valoare TVA 16,29 lei
102,00 lei
Valoare TVA 16,29 lei
Descriere

Proprietăți :
Vitix gel are un mecanism de acțiune complet inovator prin capacitatea sa de a restabili echilibrul fiziologic între radicalii liberi și celulele epidermului (melanocite și keratinocite), datorită unui extract vegetal brevetat (EXTRAMEL), bogat în agenți antioxidanți.
Vitix gel este un gel opac, non-gras, cu aspect ușor granulat. Microsferele din formula sa înglobează și protejează ingredientul activ vegetal care este deosebit de sensibil. Acesta este eliberat, după aplicare, la contactul cu pielea. Formula optimizată îmbunătățește activitatea produsului.
Cercetările continue au permis reducerea considerabilă a dimensiunii microsferelor care conțin ingredientul activ vegetal, fiind abia perceptibile la atingere ceea ce face aplicarea gelului mai ușoară și mai confortabilă.
Instrucțiuni de utilizare:
Vitix gel se aplică o dată sau de două ori pe zi, pe zonele afectate și în jurul acestora.
După pătrunderea completă a gelului în piele este permisă aplicarea unei creme de îngrijire sau a machiajului. Vitix gel poate fi utilizat în asociere cu fototerapia.
Pentru Față și corp
Forma de prezentare: Flacon 50 ml

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP