Cautare
×
 x 

Coş gol

SENSITELIAL Cremă solară colorată protecţie foarte ridicată SPF50+, 40 ml, ACM

Fără evaluare:
Recenzii 0

SENSITELIAL crema pentru piele fragila si sensibila la soare, piele deschisa la culoare sau piele predispusa la intoleranta solara. Datorita combinarii de filtre organice si minerale care includ un extract micronizat de perle, crema cu factor de protectie este in mod evident imbunatatita si optimizata. Textura sa fluida si usoara ofera confort pielii. Este fotostabila, rezistent la apa. Fara parfum si parabeni.


Indicaţii:
Condiţii solare extreme. Piele fragilă şi sensibilă la soare. Piele deschisă la
culoare sau piele predispusă la intoleranţă solară.

Sku: 664
45,00 lei
Total: 45,00 lei
Valoare TVA 7,18 lei
Epuizat

Proprietăţi:
Datorită combinării de filtre organice şi minerale care includ un extract micronizat de perle, crema cu factor de protecţie este în mod evident îmbunătăţită şi optimizată. Textura sa fluidă şi uşoară oferă confort pielii.
Fotostabil – Rezistent la apă – Fără parfum – Fără parabeni.
Instrucţiuni de utilizare:
Aplicaţi Sensitélial cremă solară colorată SPF 50+ zilnic pe faţă cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Reînnoiţi în mod regulat aplicarea, în special după înot, transpiraţie sau ştergerea cu prosopul. Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copiii. Nu vă expuneţi la soare pentru un timp îndelungat, chiar dacă utilizaţi un produs de protecţie solară, deoarece nu vă protejează complet. Expunerea excesivă la soare este periculoasă pentru

Data ultimei actualizari: 12-05-2021

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0