Cautare
×
 x 

Coş gol

Sebionex HYDRA cremă reparatoare piele fragilizată și uscată, 40ml, ACM

Fără evaluare:
Recenzii 0

Sebionex HYDRA cremă reparatoare piele fragilizată și uscată, 40ml, ACM acționează eficient asupra uscăciunii cutanate, restructurează bariera cutanată și ameliorează senzațiile de iritație și de piele care strânge

Prezentare:
Tub 40 ml
Indicații:
pentru pielea fragilizată sau uscată de tratamente dermatologice sau agresiuni externe (frig, vânt și altele).
Sku: 516
50,00 lei
Total: 50,00 lei
Valoare TVA 7,98 lei
Au rămas doar 3!

Hidratează, calmează și restructurează pielea fragilizată și uscată

Față

Proprietăți:

Sebionex Hydra cremă reparatoare a fost special creată pentru pielea fragilizată sau uscată de tratamente dermatologice sau agresiuni externe (frig, vânt și altele). Darorită complexului său de ingrediente active calmante, restruscturante și hidratante, Sebionex Hydra acționează eficient asupra uscăciunii cutanate, restructurează bariera cutanată și ameliorează senzațiile de iritație și de piele care strânge. Textura sa cu cristale lichide se simte plăcut la atingere și îmbunătățește proprietățile sale reparatoare și hidratante. Sebionex Hydra reface astfel confortul cutanat și permite compensarea efectelor secundare ale unor tratamente dermatologice. Lasă pielea calmată și hidratată.

Non-comedogenică. Este o bună bază de machiaj.

Instrucțiuni de utilizare:

Aplicați Sebionex Hydra cremă reparatoare dimineața și/sau seara pe pielea curățată în prealabil cu Sebionex Gel de curățare sau Sebionex Loțiune Micelară.

Data ultimei actualizari: 03-02-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0