Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Parusan Șampon Stimulator pentru bărbați, 200ml

Parusan Șampon Stimulator pentru bărbați, 200ml

Parusan Șampon Stimulator pentru bărbați, 200ml reduce căderea părului și stimulează regenerarea firului de păr. Stimulează creșterea părului. Accelerează circulația sanguină la nivelul scalpului. Forma de prezentare: 200ml Indicatii terapeutice: pentru par rar si in cazul pierderii difuze a parului


Producător: Zdrovit
SKU :482
46,00 lei
TVA
46,00 lei
TVA
Descriere

Compozitie:
ANAGAINTM - ingredient brevetat cu rol de reducere a căderii părului și de accelerare a creșterii acesteia.
CAFEINĂ - poate bloca efectul hormonului dihidrotestosteronului – responsabil de căderea părului la bărbați. Cafeina pătrunde în rădăcina firului de păr și stimulează creșterea acestuia. Mai mult, conferă strălucire părului și il face mai ușor de aranjat.
PROTEINE HIDROLIZATE DE GRÂU – conțin o cantitate mare de vitamina E, lecitină și acizi grași nesaturați care hrănesc pielea capului, părul și conferă volum.
ARGININĂ - accelerează fluxul sanguin la nivelul capului, stimulând creșterea și întărirea firului de păr.
ULEI DE MĂSLINE – hidratează părul și întărește structura acestuia.

Mod de administrare:
Se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul și se lasă să acționeze timp de 2 – 3 minute pentru ca ingredientele să pătrundă în rădăcina firului de păr, apoi se clăteşte cu o cantitate mare de apă. Pentru utilizare zilnică. În cazul utilizării regulate, rezultate pozitive apar după doar 3 luni.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP